26 / 04 / 2024

Limanlar Yönetmeliği resmi gazete

Limanlar Yönetmeliği resmi gazete

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Limanlar Yönetmeliği'nde değişiklik yaptı. Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Limanlar Yönetmeliği'nde yapılan o değişikler...

Limanlar Yönetmeliği!

Limanlar Yönetmeliği 31 Ekim 2012 Çarşamba günü 28453 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Limanlar Yönetmeliği kapsamında limanlarda çevre güvenliği ve emniyeti ile disiplinin sağlanmasına ilişkin hususlara yer veriliyor...

İstanbul Finans Merkezi yönetmeliği yürürlüğe girdi! İşte detaylar…

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik merkezdeki donatıların işletilmesinden yeni katılımcıların kabulüne ve yönetime kadar birçok detayı kapsıyor.

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugüne kadar 94,2 milyar lira destek sağlandı!

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda şimdiye kadar 94,2 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi gerçekleştirildi.

Uzman Erbaş Yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayınlandı!

Uzman erbaş yönetmeliği adına değişiklik yapılması ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girdi. Karar 25942 sayılı Resmi Gazete'de duyuruldu. 15 Nisan tarihli Resmi Gazete’de yönetmeliğe dair değişiklikler yayınlandı. İşte tüm detaylar…

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Hava Meydanı Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Hava Meydanı Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği'ni yayımladı. Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'ni yaymladı. Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'ni yaymladı. Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Limanlar Yönetmeliği resmi gazete Haberi

Limanlar Yönetmeliği resmi gazete

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Limanlar Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Yapılmasına Dair Yönetmeliği bugün (26 Temmuz 2014 Cumartesi) tarihli ve 29072 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


İşte o yönetmelik ve maddelerdeki değişiklikler;


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından:

LİMANLAR YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 31/10/2012 tarihli ve 28453 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Limanlar Yönetmeliğinin 13 üncü maddesine aşağıdaki beşinci fıkra eklenmiştir.


“(5) Tersane bölgesine gelen, kendinden hareket ve/veya manevra kabiliyeti olmayan;


a) 2000 GT altındaki gemi ve deniz araçları, her biri en az 16 ton çekme kuvvetinde iki römorkör,


b) 2000-5000 GT arası gemi ve deniz araçları, Ek-5’te belirtilen asgari römorkör miktarına ilave olarak en az 16 ton çekme kuvvetinde bir römorkör daha


alırlar.”


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin dördüncü fıkrasının sonuna...