27 / 04 / 2024

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Bankalar açıkladı: Para çekme ve yatırma işlemlerine limit getirildi!

Bankalar aldıkları yeni kararla, vatandaşın para yatırma ve çekme işlemlerine limit sınırı getirdi. Son dönemde online  işlemlerin çoğalmasıyla artık  isteyen istediği parayı banka veznesine yatırıp çekemeyecek. Kararla birlikte ATM’den para çekme limitleri de değişti.

ÖTV'siz araç almak isteyenler dikkat! Limit değişti! İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti!

Engelli vatandaşlar için ÖTV'siz muafiyetli sıfır otomobil alımlarında limit değişti.  İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Yasadışı menkul kıymet satmakla suçlanıyordu! Dev firma İflas etti

Kripto para borsası Bittrex, ABD'de iflas başvurusunda bulundu. Borsa, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) aracılığı ile açılan bir soruşturma ile ilgileniyordu. Peki yatırımcı ne olacak?

Ev kiralarına sınırlama mı getiriliyor? Şehirlere göre kirada üst limit iddiası!

Bazı ev sahiplerinin fırsatçılık yaparak kiraları iki katına çıkarması sonrası, sosyal medya ve bazı medya kuruluşlarında "Ev kiralarına il il limit getiriliyor" şeklinde haberler yer almıştı. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Hükümetten milyonlarca kişiyi ilgilendiren şok karar! Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit artırıldı!

Afet riski altındaki alanlardaki yapıların dönüştürülmesi çerçevesinde sağlanacak konut ve işyeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Menkul mallar ne demek? İşte detaylar!

Menkul mallar ne demek? Menkul nedir, Gayrimenkul nedir? soruları emlak alanında merak edilen soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Elektriğe yeni zam kapıda! Üst limit resmen yükseldi! Faturalar da artacak mı?

Elektriğin serbest piyasa teklif fiyatında üst limit 3.75 Türk Lirası'ndan 4 Türk Lirası'na çıkarıldı. Peki faturalara zam gelecek mi? İşte ayrıntılar..

Kira artışları için üst limit talebi geldi! İşte talep edilen rakam...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkan Bendevi Palandöken, hükümete seslenerek iş yeri kiralarına yapılan zamlara ilişkin üst limit talebinde bulundu.

Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir?

Kira stopajı, bir iş yerinin kira sözleşmesinde belirtilen brüt kira bedeli üzerinden hesaplanırken, ödenmemesi halinde gayri menkul sahibinin kiracının tahliyesini isteme hakkı bulunmaktadır. Peki, Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir? İşte merak edilen soruların yanıt

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt Haberi

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt

Emlakçılar, yaşanan bu olumsuzlukların ardından konutların satışlarında önemli ölçüde bir duraksama yaşandığını kaydetti. 

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde banka kredilerindeki faiz oranlarının yüksek olmasının konut satışlarını olumsuz etkilediğini dile getiren Bozkurt, "Son dönemde faiz oranları çok yükseldi. Buda konut satışlarının düşmesine neden oldu. 

Tabi ki tek sorun bu değil. Çukurova ilçemizde arsalarda imar sıkıntıları yaşanıyor. Buda haliyle emlak piyasasına yansıyor." dedi. 


Konut fiyatlarının da yüksek olduğunu belirten Bozkurt, "Kiralık ve satlık evler tabiî ki Çukurova'da mevcut. Ancak fiyatlar gerçekten çok yüksek. En düşük kiralık ev 700 TL'den başlıyor. Satlık konut fiyatları da 200 Bin TL'den başlıyor. Tabi ki bu fiyatlar ilçe genelinde geçerli değil. Semt semt, fiyat farklılıkları olabiliyor. Ya da konutun özelliğine göre...