17 / 04 / 2024

lineadecor mobilyaları

lineadecor mobilyaları

Estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarımları ile mutfaklara özgün görünümler katan Lineadecor'un Onde modeli, farklılık ve yenilik isteyenlerin tercihi.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

lineadecor mobilyaları Haberi

lineadecor mobilyaları


Lineadecor Onde modeli ile teknolojiyi estetikle buluşuturup, cesur ve özgün bir tasarım ortaya koyuyor. Yatay ondüleli alüminyum kapakları, şık kulp formu ve net çizgileriyle farklı bir atmosfer yaratıyor.


Onde'nin alüminyum kapaklarının yanında beyaz, antrasit, bordo ve koyu mavi gibi farklı düz renk seçenekleri de var. Düz yüzeyler, alüminyum kapaklarla kombine edilebileceği gibi tek başına kullanılarak da modern ve yalın mutfak tercihlerini, şık bir tasarımla karşılıyor.


Onde, tasarımındaki yaratıcılığın yanında, işlevselliğiyle de fark yaratıyor. Sürgülü alt dolaplar ve iç aksesuarları düzenli depolama alanları oluştururken; üst dolaplarda hem dolap içini, hem tezgah arasını aydınlatan ışıklı tabanlarla fonsiyonda sınırları zorluyor.


Gerek cesur ve özgün formu, gerekse fonksiyonelliğiyle Onde,...