26 / 04 / 2024

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.



Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal'daki Radisson Dakar’ın mobilyalarını tasarladı. Otelin genel mekanları, restoranları ve dış nekanları Hotelya imzası taşıyor.

152 odadan meydana gelen otelin mobilya dekorasyonu için yaklaşık 60’a yakın farklı, toplamda 1.000’e yakın ürün üretildi. Senegal Dakar Diamniadio Radisson projesinde yer alan ürünlerin tümü otelin kendi konseptine uygun şekilde tasarlandı. 

Hotelya’nın Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Zümrüt Doyran, otel projelerindeki referanslarına devam edeceklerini söyledi. Doyran, “Bugüne kadar gerek yurt içi gerek yurt dışında 700’ün üzerinde projeye imza attık. Rusya, Azerbaycan, İngiltere, Kazakistan, Fas, Filipinler, Malezya, Srilanka, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Karadağ-Montenegro’nun da aralarında olmak üzere toplam 27 ülkeye ihracat gerçekleştirerek, üretimimizin yaklaşık %60’ını yurt dışı için yapmaktayız. 2018 hedeflerimizde ise yurt içinde ve yurt dışındaki pazarlama ve satış faaliyetlerimizi artırarak devam etmek var. Kalitesiyle bilinen, referanslarıyla tanınan bir firma olarak satış ekibimizle gelen yoğun talebi karşılamak adına oldukça yoğun çalışıyoruz. Bu yılsonuna kadar ise 30 ülkede olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız ihracatla biz de ülke ekonomimize önemli katma değer sağlıyoruz” şeklinde konuştu. 


Geri Dön