19 / 04 / 2024

Livera Homes fimar yapı

Livera Homes fimar yapı

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Livera Homes'ta 36 aya 0 faiz taksit avantajı!

Fimar Yapı imzası taşıyan Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Kemerburgaz Livera Homes'ta 120 aya 0,98 kampanyası!

Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes projesinde satış süreci devam ediyor. Proje daire fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor.

Livera Homes'ta 120 aya 0,98 vade kampanyası!

Fimar Yapı tarafından İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Livera Homes 1. etapta yaşam başladı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi iki blok halinde yükseliyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. 

Livera Homes'ta lansmana özel fırsatlar!

Lansmana özel fırsatlar sunulan Livera Homes'ta dilerseniz hemen teslim, dilerseniz topraktan ev sahibi olabilirsiniz..

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

SRP Galaxy Homes evleri satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

SRP Sadi̇d İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen SRP Galaxy Homes evlerinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Livera Homes fimar yapı Haberi

Livera Homes fimar yapı

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede kişiye özel  taksitli ödeme fırsatı sunuluyor.

Toplam 42 daireden oluşan Livera Homes   projesinde satış süreci devam ediyor. İki etap olarak hayata geçirilen projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

İkinci etap teslimlerinin 2020 yılın gerçekleşmesi planlanan Livera Homes projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Livera Homes projesinde anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme fırsatı yer alıyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanı başında inşa ediliyor. Proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.

Livera Homes iletişim
Satış Ofisi...