25 / 04 / 2024

Livera Homes iletişim

Livera Homes iletişim

Livera Homes projesinde lansman dönemine özel indirim fırsatları sunuluyor. Fimar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. 

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje tek blok şeklinde yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes iletişim!

Çeşme Sea Homes iletişim için 0232 71 71 212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim!

Toplam 31 adet daireden meydana gelen proje 5 kat şeklinde yükseliyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Armada Homes 2 iletişim bilgileri!

Kavanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Armada Homes 2 projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 42 adet daire bulunuyor. İşte Armada Homes 2 iletişim bilgileri...

Alanya Terrace Homes iletişim!

Göçmentürk İnşaat tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde inşa edilen proje Terrace Homes 2+1'den 5+1'e varan daire tiplerinden oluşuyor. Alanya Terrace Homes iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Elysium Serene iletişim !

Elysium Serene iletişim ile bilgileri haberimizde bulabilirsiniz, Elysium Serene 'de fiyatlar 741 bin 600 liradan başlıyor

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Livera Homes iletişim Haberi

Livera Homes iletişim

Lansman dönemine özel imkanların sağlandığı Livera Homes projesinde hemen teslim ve topraktan ev sahibi olma fırsatı aynı anda sunuluyor.

Fimar Yapı tarafından inşa edilen Livera Homes projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede ilk blok 28 daireden, ikinci blok ise 42 daireden oluşuyor. 

Livera Homes projesinde ilk bloktaki dairelerin teslimleri başladı. 2.  bloktaki dairelerin teslimleri ise 18 ay sonra yapılacak. 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon Flat (düz) daire seçeneklerinin yanı sıra 2 oda 1 salon, 2 oda 2 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks olmak üzere bahçeli ve penthouse daire alternatifleri sunulan Livera Homes projesinde ön talepler toplanıyor. 

Livera Homes projesinde...