25 / 04 / 2024

Livin’İzmir projesi

Livin’İzmir projesi

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

Livin’İzmir: Cengiz İnşaat Mavişehir projesinin adı belli oldu!

Değerli İzmir'e değerli yaşam sloganıyla tanıtılan Livin’İzmir projesinin lansmanı 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Fors İzmir ön talep topluyor! Yeni proje!

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Fors İzmir projesi ön talep topluyor. Projede 108 adet konut ve 15 adet ticari ünite bulunuyor...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

Allsancak İzmir'de yüzde 5 indirim fırsatı!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta yükselen Allsancak İzmir projesi cazip ödeme avantajlarıyla satılıyor. Projede bankasız, kefilsiz 0,89 vade farkı ve 120 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Livin’İzmir projesi Haberi

Livin’İzmir projesi

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat, köklü geçmişi ve sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesinden güç alarak, markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor.

İzmir’in gözbebeği Mavişehir’de ‘Değerli Yaşam’ mottosuyla inşa edilen; konumu, sunduğu sosyal imkanlar, yeşil alanlar ve yüksek kaliteli malzeme seçimiyle kentin en iddialı projesi olan Livin’İzmir basına lane edilecek. 

Cengiz İnşaat Gayrimenkul Yatırım Koordinatörü Mehmet Cengiz’in ev sahipliği, Cengiz İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Mert Kurt, konsept danışmanı Aşkım Kapışmak, Mimar Chris Jones, Mimar Semiha Güneş katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın lansmanı 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 09:30'da yapılacak. 

İlk etabında 368 daire ve 33 iş yerinin yer aldığı Livin’İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dairelerin yanı sıra penthouse daireler yer alıyor. Projede toplamda 2 bin 500...