19 / 04 / 2024

Loft Dragos lansman

Loft Dragos lansman

Loft Dragos’un detaylarını paylaşmak üzere 21 Nisan 2014 Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısına Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş da katılıyor.

Tria Dragos'un lansmanı 16 Haziran'da! Yeni proje!

Ekşioğlu Tria İnşaat yeni projesi olan Tria Dragos'un lansmanına hazırlanıyor.Tria Dragos projesinin lansmanı 16 Haziran'da gerçekleşecek.  

Marmara Loft Kartal fiyat bilgisi!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Yakacık Marmara Loft Evleri'nde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade yapılıyor ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos 2. Etap lansmanı 11 Ekim'de!

Özderici GYO güvencesiyle inşa edilen, İstanbul Maltepe bölgesinin en önemli marka projelerinden Nuvo Dragos’un 2. Etabı satışa hazır durumda.

Marmara Loft'ta lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Marmara Loft'ta firma bünyesinde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. İşte 48 soruda Marmara Loft projesinin detayları...

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Başyapıt Dragos projesinin lansmanı 4 Mayıs'ta!

Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Başyazıcı Grubu Başyapıt Dragos projesinin lansmanını 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirecek.

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Nest Dragos'ta teslimler 24 ay sonra!

İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirilen Nest Dragos projesinde toplamda 180 daire bulunuyor. Projede fiyatlar lansman sonrasında belli olacak.

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de!

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleştiriliyor. Akfen İnşaat'ın projesi Bulvar Loft için ön talep toplanıyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Dragos Adam Kule fiyatları!

Maltepe Dragos Adam Kule fiyatları lansmana özel olarak 295 bin TL'den başlıyor. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Loft Dragos lansman Haberi

Loft Dragos lansman

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın 3’üncü projesi Loft Dragos satışa çıkıyor. Loft Dragos’un detaylarını paylaşmak üzere 21 Nisan 2014 Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısına Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş da...