24 / 04 / 2024

logo

logo

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Porsche logosunu değiştirdi! İşte yeni logo

Otomobil dünyasının prestijli markalarından biri olan Porsche logosunu güncelledi. İşte Porsche'nin yeni logosu...

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi!

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi iletişim numarası 0850 460 90 97 olarak belirtiliyor. Konutların minimum 40 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 7 blok halinde yükseliyor.

N Logo Esenyurt teslim tarihi!

N Logo Esenyurt teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projede konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi N Logo İstanbul Residence'ta 48 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

İş GYO 2016'ya yeni logoyla girdi!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından İş GYO, yeni yıla yeni logo ile girdi. Yeni logoya iştiraki olduğu İş Bankası'nın da simgelerini ekleyen İş GYO, 2016'da da büyüme planlıyor.

N Logo Residence Esenyurt fiyat!

N Logo Residence Esenyurt fiyat listesi 171 bin liradan başlayarak yükseliyor. N Logo Residence Esenyurt projesinde teslimler Haziran 2016'da gerçekleştiriliyor...

N Logo Evleri Esenyurt fiyat!

N Logo Evleri Esenyurt fiyat listesinde stüdyolar 171 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Özyurtlar İnşaat'ın N Logo Evleri Esenyurt projesinde teslimler Haziran 2016'da yapılıyor...

logo Haberi

logo

Fransız otomobil şirketi Citroen, bugün önemli bir etkinlik yaptı. Bu etkinliğin amacı yeni bir otomobil değil, markanın yeni logosunu ve sloganını tanıtmak oldu. Bu hamleyle 10. logosuna geçiş yapan şirket, bu logonun "ilerlemenin zarif bir sembolü" olduğunu ifade etmekte. Şirketin yeni sloganı ise "Hiçbir şey bizi citroen gibi hareket ettiremez." olarak tanıtıldı.

2023 yılındaki araçlarda bu logo yer alacak
Webtekno'nun haberine göre Citroen, yeni logonun 2023 yılı itibarıyla konsept araçlar da dahil olmak üzere tüm modellerde kullanılacağı belirtildi. Ayrıca şirketin internet sitesi, broşürleri ve hatta araçlarındaki multimedya sistemi de yeni logo ve bu yeni logo için dizayn edilmiş font ile kullanılacak. 

Citroen'in yenilenen logosu, şirketin 1919 yılında kullanmaya başladığı ilk logonun yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıktı. Aslında burada alttan verilmek...