25 / 04 / 2024

lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler

lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler

Kamuda çalışan memurlar cüzi bir kira bedeli karşılığında kamu konutları olan lojmanlarda ikamet edebiliyor. Peki, bu lojmanda oturanlar başka hangi masrafları öder? Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler nelerdir?

Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler!

Kamuda çalışan memurlar cüzi bir kira bedeli karşılığında kamu konutları olan lojmanlarda ikamet edebiliyor. Peki, bu lojmanda oturanlar başka hangi masrafları öder? Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler nelerdir?

TKİ tarafından Linyit Kömür Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Kömür Ocağı İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından; IV. Grup Linyit Kömür Ocağı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 11:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

İstanbul İcra Dairesi tarafından 17 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul'da bulunan 17 gayrimenkul 6 Şubat 2015 günü saat 08:50 ile15:40 arası ihale ediliyor. İhale açık arttırma usulüyle yapılacaktır.

Kemer İcra Dairesi tarafından 6 gayrimenkul satılıyor!

Antalya İli Kemer İlçesi 'nde bulunan 6 gayrimenkul Kemer İcra Dairesi tarafından 29 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor!

Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Bursalı 5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Yenileme işleminin bahara yetişmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı faturaları ATO tarafından onaylandı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın inşaat, mekanik, elektrik gruplarındaki yaklaşık 300 kalem ürün ve imalatın faturaları ve rayiç fiyatlarının Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından onaylandığı bildirildi.

Site kim tarafından yönetilmeli?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper, bugün ki köşe yazısında sitenin kimin tarafından yönetileceği ile ilgili soruyu cevaplandırdı.Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısı;

Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor!

Başkent Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park’a taşıyor.Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor.

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği tarafından seminer verildi!

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından "Mühendislik" semineri düzenlendi. SAÜ Kültür ve Kongre Mertcezl'nde gerçekleşen seminere konuşmacı olarak Ege Yapı İnşaat Şirketi Proje Yöneticisi Cengiz Özgüç katıldı.

15. MÜSİAD Fuarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bugün saat CNR Expo Fuar Merkezi 2. Salonda yapılan törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.MÜSİAD 12 gönüllü işadamıyla kuruldu.

Tatvan Yaşam AVM ADÜAŞ tarafından 16 Aralık'ta ihale ediliyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından, Bitlis Tatvan'da yer alan Yaşam AVM satışa çıkarıldı. AVM'nin satış ihalesi 16 Aralık 2014 tarihinde yapılıyor...

Hasdal Kışlası imar izni İBB tarafından ertelendi!

Milli Savunma Bakanlığı’nın Ergenekon ve Balyoz davaları ile adından sıklıkla söz edilen Hasdal Kışlası için istediği imar izni, İBB Meclisi tarafından bir kez daha ertelendi

Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler Haberi

lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler

Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler!

Kamuda çalışan memurlar cüzi bir kira bedeli karşılığında kamu konutları olan lojmanlarda ikamet edebiliyor. Burada oturan kamu çalışanlarının ödeyeceği kira bedeli her sene Maliye Bakanlığı tarafından açıklanıyor.


2016 yılı lojman kira tarifesine göre; Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 1,65 TL/m², Kalorifersiz konutlarda 2,58 TL/m², Kaloriferli konutlarda 3,39 TL/m² kira bedeli tahsil edilecek.


Peki, bu lojmanda oturanlar başka hangi masrafları öder? Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler nelerdir?


Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler, Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında şu şekilde sıralanıyor;


Lojmanda oturanlar tarafından karşılanacak giderler:

1 Kırılan camların yenilenmesi,

2 Kapı, pencere ve camların bakım ve onarımı (kapı ve pencere kolları, fitilleri ve kilitlerinin bakımı, onarımı ve yenilenmesi),

3 Süpürgelik ve alınlıkların onarımı,

4 Gömme dolap-vestiyer-elbise/yük dolabı türü ahşap...