16 / 04 / 2024

Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm açıklaması

Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm açıklaması

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Benzin ve motorinde Brent petrol depremi! Akaryakıt fiyatları uçuşa geçecek! Sürücüler hemen bakın! 

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen zamlar sürücüleri tedirgin etti. Aracı olanlar akaryakıt zamlarının sürüp sürmeyeceğini merak ederken, Brent petrolle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar ve güncel fiyatlar...

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Son dakika rakamları peş peşe açıklandı! Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı sorusunun yanıtı sürücüler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika rakamları peş peşe açıklandı... Sürücüler hemen bakın...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın!

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı... Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın...

Yarısı Bizden Kampanyası deprem bölgesinde de uygulansın çağrısı! 

Müteahhitler depremin yıkıcılığını azaltabilmek amacıyla kentsel dönüşümün desteklenmesi gerektiğini belirterek, Yarısı Bizden Kampanyası'nın deprem bölgesinde de uygulanması çağrısında bulundu. 

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Milyonlarca sürücü bayram edecek! Son dakika indirimi geldi! PO, Opet, Shell, 30 Ağustos 2022 fiyat listesi! Hemen bakın

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren akaryakıt fiyatlarında zam fırtınasından sonra benzine indirim müjdesi geldi. Peki benzine ne kadar indirim yapıldı? İşte PO, Opet, Shell, 30 Ağustos 2022 fiyat listesi... Hemen bakın...

Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm açıklaması

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'a yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydınlık Gazetesi'nden Gökhan Büyük'ün haberine göre; Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın otopark sorunundan kentsel dönüşüm çalışmalarına, gençler için yapılan çalışmalardan İBB tarafından yapımı durdurulan yurt binasına, yeşil alan çalışmalarından Bağcılar Belediyesi’nin İBB ile olan iletişimine ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine kadar pek çok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyeler arasında ayrımcılık yaptığını ileri süren Lokman Çağrıcı, İBB’nin 16 milyona hizmet sloganıyla yola çıktığını fakat siyasi bir bakış içinde olduğunu dile getirdi. Sözlerine kısaca Bağcılar’ın tarihçesini anlatarak başlayan Çağırıcı, kendisine yöneltilen soruları şu şekilde yanıtladı:

Bağcılar, İstanbul’un en fazla nüfusa sahip ilçelerinden biri. Beklenen büyük İstanbul depremine Bağcılar’ı nasıl hazırlıyorsunuz? Kentsel dönüşüm nasıl...