18 / 04 / 2024

Lokman Hekim Üniversitesi  sevgi vakfı Lokman Hekim Üniversitesi 

Lokman Hekim Üniversitesi  sevgi vakfı Lokman Hekim Üniversitesi 

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuracak.

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Lokman Hekim Ankara Hastanesi, Lokman Hekim Üniversitesi'ne kiraya verildi!

Lokman Hekim Ankara Hastanesi'nin gayrimenkulü dâhil tüm sabit kıymetleri, Lokman Hekim Üniversitesine kiralanacak olup, hastanede onay tarihi itibariyle tüm çalışanlar da Lokman Hekim Üniversitesi'ne devredilecek...

Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Lokman Hekim Üniversitesi kurulacak!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuracak.

Lokman Hekim Üniversitesi kuruluyor!

Ankara'da yeni bir vakıf üniversitesi kuruluyor. Sevgi Vakfı tarafından kurulacak olan üniversitenin adı Lokman Hekim Üniversitesi olacak...

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket paylarının, hisselerini geri alımı hakkında bildiri yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım bildirimini yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. sermayesindeki payları geri aldı. Kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım işlemlerini paylaştı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat 6 aylık sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki 6 aylık sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Lokman Hekim Üniversitesi  sevgi vakfı Lokman Hekim Üniversitesi  Haberi

Lokman Hekim Üniversitesi  sevgi vakfı Lokman Hekim Üniversitesi 

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde; Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin ismi  değişti. Yeni ismi Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi oldu. Ayrıca Bu üniversiteye bağlı "Müzik ve Sanat Eğitimi Fakültesi"nin ismi "Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Fakültesi", "Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu" ismi "Müzik ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu", "Güzel Sanatlar Enstitüsü"nün ismi de "Müzik ve Güzel Sanatlar Enstitüsü" olacak.


Lokman Gekim Üniversitesi geliyor

Sevgi Vakfı, Ankara'da Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuracak. Bu üniversite, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünden...