11 / 05 / 2024

Lokman Küçük

Lokman Küçük

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Lokman Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Topbaş tarafından kuruldu.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat 6 aylık sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki 6 aylık sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Lokman Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Bağcılar Meydanı Taksim Meydanı'ndan daha büyük olacak!

Bağcılar'a inşa edilecek meydanın kentin en büyük alanı olacağını belirten Başkan Lokman Çağrıcı “Taksim Meydanı’nın büyüklüğü 38 bin metrekare. Proje tamamlandığında ilçemiz 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak” dedi.

Lokman Çağrıcı: İstanbul'un en büyük meydanını inşa edeceğiz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı: " Bağcılar'a kentin en büyük meydanını inşa edeceğiz. Bağcılar Meydanı tamamlandığında 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak " dedi.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Lokman Küçük Haberi

Lokman Küçük

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Lokman Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...