27 / 04 / 2024

Lokum evler kampanyası

Lokum evler kampanyası

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı!

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları!

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. AVM’lere 6 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire!

Tuzla Lokum Evler satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede toplam 722 adet konut bulunuyor.

Aydınlı Lokum Evler kampanya!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte, Aydınlı Lokum Evler kampanya!

Lokum Evler satılık!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Evler satılık daireler için 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Lokum Evler Aydınlı fiyat listesi!

Daire fiyatları 241 bin TL'den başlayan Lokum Evler Tuzla projesi Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje 722 adet daireden meydana geliyor.

DKY İnşaat Lokum Evler projesi fiyat!

Ödeme planı kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 4 indirim yapılan Lokum Evler projesi 7 blok olarak tasarlandı. İşte DKY İnşaat Lokum Evler projesi fiyat listesi...

Lokum Evler kampanyası bitti mi?

DKY İnşaat imzası ile yükselen Lokum Evler'de yer alan dairelerin alanları 117 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 722 daireden oluşuyor. Peki Lokum Evler kampanyası bitti mi?

Lokum Evler: Yılın son fırsatını kaçırmayın!

Tuzla Lokum Evler'de yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden proje "Lokum Evler: Yılın son fırsatını kaçırmayın" sloganıyla tanıtılıyor.

Tuzla Lokum Evler kampanyası!

Tuzla Lokum Evler kampanyası kapsamında taksitler 1.999 TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Lokum Evler kampanya!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler projesi 15 ve 17 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Lokum Evler kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler ödeme planı kampanyası!

Lokum Evler ödeme planı kampanyası kapsamında 0,70 faizle 10 yıla kadar taksit fırsatı sunuluyor. Lokum Evler'de satış fiyatları 298 bin TL'den başlıyor...

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası!

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası kapsamında aylık taksit ödemeleri DKY İnşaat tarafından ödeniyor. Lokum Evler projesinde daireler 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası!

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası devam ediyor. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası!

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

DKY Lokum Evler kampanyası!

DKY Lokum Evler kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Satışları devam eden projede dairelerin büyüklükleri 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

Lokum Evler Tuzla kampanyası!

Lokum Evler Tuzla kampanyası kapsamında 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Toplam 722 adet daireden oluşan proje 52 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma imkanı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Lokum Evler'de faizi yüzde 0,89'a çektik. DKY Kartal'da ise yüzde 0,99'a indirdik. Bu hafta itibarıyla da ‘referans kampanyası' başlattık" dedi.

Lokum Evler ve DKY Kartal'da çifte kampanya!

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası düzenleyen DKY İnşaat, varolan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim daha yapacak.

Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, ‘Şimdi al 2017’de öde’ kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017’ye kadar ertelenebilecek.

Lokum Evler'in yeni satış ofisi açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

DKY Lokum Evler'de yüzde 24 indirim! 1.999 lira taksitle!

Lokum Evler projesinden ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir yılbaşı kampanyası gerçekleştiriliyor. Kampanya kapsamında 1.999 liradan başlayan taksitler ve yüzde 24 indirim fırsatıyla 240 bin liraya ev sahibi olmak mümkün.

Lokum evler kampanyası Haberi

Lokum evler kampanyası

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri ile fırsatlar sunuluyor. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde inşa edilen proje 722 tane daireden meydana geliyor. 


Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Lokum Evler Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler konum olarak üniversitelere 12 dakika, AVM’lere 6 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, sahile 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Tuzla Lokum Evler'de konutların alanları 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor. Proje 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri!

- Peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

- 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor

- 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Lokum Evler Tuzla...