19 / 04 / 2024

Londra kent haberleri

Londra kent haberleri

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir gecede 3 bin şimşek çaktı. Buna, sıcak hava ve alçak basıncın bir araya gelmesi neden oldu. Sadece başkent değil, İngiltere'nin tamamı önceki gün yaşanan fırtınadan etkilendi.

Londra Heathrow Havaalanı'na üçüncü pist kararı!

İngiltere hükümeti, uzun süren tartışmaların ardından başkent Londra'daki Heathrow Havaalanı'nın genişletilmesini kararlaştırdı.

Antalya'da Akıllı Kent uygulamasına geçilecek!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, dünyada Akıllı Kent uygulamasının Dubai, Londra ve Barcelona'nın ardından dördüncü kent olarak Antalya'da hayata geçirileceğini bildirdi.

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya izin çıkmadı!

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle onay vermedi.Katar kraliyet ailesinin İngiltere’nin başkenti Londra’da saray yapma planı belediye memuruna takıldı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Londra'daki ünlü Türk Sofra Restoran kapanıyor!

Londra'daki ünlü Türk Sofra Restoran kapanıyor. İngiltere'de ünlü Türk işadamı Hüseyin Özer’in sahibi olduğu ve başkent Londra’nın tiyatro ve eğlence merkezi Covent Garden’da bulunan Sofra Restoran kapanıyor.

Londra paralı girişle ihya oldu İstanbul ne yapacak?

Gündeme gelen kent merkezlerine paralı giriş uygulamasıyla Londra’da 11 yılda 1.2 milyar sterlin (4.3 milyar TL) gelir elde edilirken, İstanbul’daki sonuçları merakla bekleniyor.

Londra'da bir gecede 3 bin yıldırım düştü!

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir gecede 3 bin şimşek çaktı. Buna, sıcak hava ve alçak basıncın bir araya gelmesi neden oldu. Sadece başkent değil, İngiltere'nin tamamı önceki gün yaşanan fırtınadan etkilendi.

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Abramovich Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı!

İngiliz Chelsea Kulübü Başkanı Roman Abramovich, başkent Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı. Rus milyarder, 50 milyon sterlin istediği evine, 30 milyon sterline alıcı bulabildi...

Londra olimpiyat tesisleri mimari açıdan dünyaya örnek!

Başbakan Erdoğan'ın 'demonte' diye küçümsediği Londra olimpiyat tesisleri aslında mimari ve kent planlaması açısından tüm dünyaya örnek

Kent gezgini Steve Duncan, New York ve Londra’yı gezdi!

Kent gezgini Steve Duncan, New York ve Londra’nın altını üstüne getirdi. Kayıp nehirleri, yeraltı tünellerini, hatta kanalizasyon borularını dahi gezen 33 yaşındaki Duncan, buralarda büyüleyici fotoğraflar çekti

Londra sokakları olimpiyatlar için yenileniyor!

2012 Londra Olimpiyatları kapsamında İngiltere'de sokaklar yenilenmeye başlandı. Bu değişimden dükkan sahipleri ve kent sakinleri memnun

Sağlık Kent'te 299 TL taksitle!

Sağlık Kent´te, 15 katlı 10 blokta, 670 daire yer alıyor

Londra kent haberleri Haberi

Londra kent haberleri


İngiltere'nin başkenti Londra'da bir gecede 3 bin şimşek çaktı. Buna, sıcak hava ve alçak basıncın bir araya gelmesi neden oldu. Sadece başkent değil, İngiltere'nin tamamı önceki gün yaşanan fırtınadan etkilendi. Ülkede dün 32 dereceyi bulan hava sıcaklığı ise yılın en yüksek değeri olarak kayda geçti. Aynı zamanda birçok araba ve ev alarmı şimşeklerin çıkardığı yüksek ses dolayısıyla çalmaya başladı. Fırtına ve şimşekler bugün de devam...