25 / 04 / 2024

londra Stamford Bridge

londra Stamford Bridge

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

Londra’nın 200 milyon sterlinlik bahçe köprü projesi iptal!

Londra’da Thames nehri üzerine inşa edilmesi planlan “Bahçe Köprü” (Garden Bridge) projesinin iptal edildiği bildirildi

Chelsea'nin yeni stadı 500 milyon sterline mal olacak!

Chelsea yeni stadı Stamford Bridge Stadyumu'nu 500 milyon sterline yenileyecek. 60 bin kapasiteli yeni stadyumun inşaatına 2018'de başlanacak.

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

One Tower Bridge İstanbul'da tanıtıldı!

Türkiye ve Londra'da faaliyet gösteren "Just Us Global", Londra'daki en lüks gayrimenkuller arasında ilk sıralarda yer alan One Tower Bridge'i İstanbul'da tanıttı.

One Tower Bridge görücüye çıktı!

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul’daki lansmanı The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirildi. One Tower Bridge’de lüks daireler ve penthouse’lar 965.000 pound'dan başlayan fiyatlarla satışta.

Londra'nın yeni yeşil köprüsü 2018'de tamamlanacak!

Yapımı 2018' de tamamlanacak Londra 'nın yeni köprüsü Garden Bridge Thames Nehri' ni yemyeşil bir bahçeyle süsleyecek. Köprü, daha inşa edilmeden büyük yankı uyandırdı...

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Bilsar Londra'da mağaza açacak!

Bilsar grubu olarak 2014’ü 184 milyon TL ciro ile kapatacaklarını söyleyen Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, Londra’nın finans merkezi olan, son yıllarda kültürel etkinliklerle de yükselişe geçen Shoreditch bölgesinde mağaza açmayı planladıkları

Özkan Uğur neden Londra'da ev aldı?

Hürriyet gazetesi Kelebek eki bugün ki köşe yazısında Cengiz Semercioğlu Özkan Uğur'un Londra'da aldığı ev konusuna değiniyor. Özkan Uğur'un neden Londra'dan ev tercih ettiğini açıklayan Semercioğlu'nun işte bugün ki köşe yazısı...

Londra'daki trafik uygulamasıyla 1,2 milyar sterlin gelir elde edildi!

Türkiye'de açıklanan "Öncelikli Dönüşüm Programıyla" gündemde olan büyük şehirlerin merkezlerinde yoğun trafiği hafifletmek amacıyla uygulanması planlanan ücretlendirme sistemi, İngiltere'nin başkenti Londra'da 2003 yılından bu yana uygulanıyor.

Londra'da metrolarındaki ücretlendirme sistemi İstanbul'da da uygulanacak!

Türkiye'de de özellikle İstanbul için gündeme gelen “yoğun trafiği hafifletmek amacıyla özel araçlardan ücret alınması” sistemi, İngiltere'nin başkenti Londra'da meyvelerini verdi. Uygulama İstanbul'da da uygulanacak...

Londra'daki Tower Bridge'in seyir kulesinin zemini camla kaplandı!

Thames Nehri' nin üzerinde yer alan 120 yıllık Tower Bridge, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden. Tower Bridge'in seyir kulesi yenilenerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı.

Londra paralı girişle ihya oldu İstanbul ne yapacak?

Gündeme gelen kent merkezlerine paralı giriş uygulamasıyla Londra’da 11 yılda 1.2 milyar sterlin (4.3 milyar TL) gelir elde edilirken, İstanbul’daki sonuçları merakla bekleniyor.

londra Stamford Bridge Haberi

londra Stamford Bridge

İngiliz temsilcisi Chelsea, stadı Stamford Bridge’i yenilemek istiyor. Stamford Bridge'nin yenileme maliyetinin 1 milyar Paund'u bulması bekleniyor.  60 bin seyirci kapasiteli statla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.


Londra'daki stadın hemen yanında yaklaşık 50 yıldır kalan Crosthwaites ailesi, yeni Stamford’un yapılmasının ardından evlerinin güneş almayacağını belirterek, durumu belediyeye şikayet etti.



Crosthwaites ailesinin şikayeti haklı bulunursa, stadın yapımı durdurulacak. Bu durumun Maviler’in sahibi Roman Abramovich’i bir hayli tedirgin ettiği ve gerekirse aileyle masaya oturabileceği...