19 / 04 / 2024

lüks gayrimenkul

lüks gayrimenkul

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...

Gayrimenkulde lüks!

Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir "Gayrimenkulde lüks" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Pamir'in yazısı... 

Lüks gayrimenkul denince akla Türkiye ve Ege kıyıları geliyor!

Dünyanın tanınmış gayrimenkul markalarından olan Sothby 's International Realty 'nin araştırmasına göre geliri yüksek kesimler için lüks gayrimenkul denince akla Türkiye ve Ege kıyıları geliyor...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Lüks konutta hareketlilik başlayacak!

Gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, lüks konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını dile getirdi. 

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Emel Özmen tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jasım Mohammed tarafından kuruldu.

Lüks konutta vergi bilmecesi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Değerli Konut Vergisi uygulamasıyla birlikte değerlemenin nasıl yapıldığı konusunda soru işaretleri olduğunu söyledi...

Değerli Konut Vergisi'yle lüks segment evlerin fiyatları düşecek!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, "Lüks segment sayılan bu evlerin fiyatları vergiden etkilendiği miktarda düşecek. Mesela 5 milyon TL  değerindeki bir ev, geri ödemesi, yüksek konut vergisi ödemeleri sonunda 375 bin TL’lik bir kayba uğrayacak" dedi...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

lüks gayrimenkul Haberi

lüks gayrimenkul

Gayrimenkul sektöründe lüks kavramı kişiden kişiye değişen olağan bir kelime haline geldi. Pazarlama stratejisinde kullanılan lüks gayrimenkul kavramının yapılan her yeni bina için kullanılması, sektörde bu kavramın anlamını yitirmesine neden oluyor.

Bir yapının uluslararası standartlarda lüks olarak nitelendirilebilmesi için kendine özgü bir ruhu ve benzersiz bir özelliğinin olması gerekiyor. Bu tip mülklerin satışları da kaliteli eğitimlerden geçen gayrimenkul uzmanları tarafından yapılıyor.

Yüzyıllardır konumu, tarihi ve kültürel çeşitliliği ile birçok medeniyete ev sahipliği İstanbul’un bu özel yapısına göre hizmet verebilecek gayrimenkul uzmanları yetiştirilmesi adımlar atılmaya başlandı.

Coldwell Banker Global aracılığı ile ABD dışındaki tek Lüks Konut Eğitmeni seçilen marka elçisi Sühran Aras liderliğinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda verilen eğitim programına  36 gayrimenkul uzmanını katılım sağladı.

Lüks konut pazarının en rekabetçi pazar olduğunu belirten Lüks Konut...