27 / 04 / 2024

Sühran Aras gayrimenkulde gerçek lüks uzmanları yetiştiriyor!

Sühran Aras gayrimenkulde gerçek lüks uzmanları yetiştiriyor!

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...



Gayrimenkul sektöründe lüks kavramı kişiden kişiye değişen olağan bir kelime haline geldi. Pazarlama stratejisinde kullanılan lüks gayrimenkul kavramının yapılan her yeni bina için kullanılması, sektörde bu kavramın anlamını yitirmesine neden oluyor.

Bir yapının uluslararası standartlarda lüks olarak nitelendirilebilmesi için kendine özgü bir ruhu ve benzersiz bir özelliğinin olması gerekiyor. Bu tip mülklerin satışları da kaliteli eğitimlerden geçen gayrimenkul uzmanları tarafından yapılıyor.

Yüzyıllardır konumu, tarihi ve kültürel çeşitliliği ile birçok medeniyete ev sahipliği İstanbul’un bu özel yapısına göre hizmet verebilecek gayrimenkul uzmanları yetiştirilmesi adımlar atılmaya başlandı.

Coldwell Banker Global aracılığı ile ABD dışındaki tek Lüks Konut Eğitmeni seçilen marka elçisi Sühran Aras liderliğinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda verilen eğitim programına  36 gayrimenkul uzmanını katılım sağladı.

Lüks konut pazarının en rekabetçi pazar olduğunu belirten Lüks Konut Uzmanı Sühran, bu rekabetçi pazarda yer alacak uzmanların gelişime açık ve gerekli tecrübeye sahip olmaları gerektiğini vurguladı. Aras, söylediklerine ek olarak lüks konut pazarında çalışacak uzmanlar için en önemli önceliklerden birinin "lokal değil global olmak" olduğunun üzerinde durdu.

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!


Geri Dön