24 / 04 / 2024

sühran aras

sühran aras

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...

Migros Sanal Market'te dev indirim! Çay 34,95 TL'ye,  Süzme peynir 69,90 TL'ye, margarin 8,50 TL'ye düştü

Migros Sanal Market'te büyük indirim başladı. 19-25 Mayıs tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olacak indirimlerde çaydan peynire, margarinden çamaşır suyuna kadar pek çok ürün yer alıyor. İşte Migros Sanal Market indirimi ve fiyat listesi...

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Mirastan feragat sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Miras hukuku kapsamında miras bırakacak olan kişi bir mirasçısı ile arasında karşılık olmadan ya da bir karşılığa yönelik olarak mirastan feragat sözleşmesi imzalayabiliyor. Peki, mirastan feragat sözleşmesi nasıl iptal edilir? İşte tüm detaylar..

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G fiyatı ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi ürünlerinde 550 TL'ye varan indirim fırsatı başladı. 23 Mayıs 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak olan bu fırsat için acele edin. Peki, Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G fiyatı ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son zamdan sonra et fiyatları öyle bir uçtu ki tutabilene aşk olsun! İşte 12 Mayıs 2022 kırmızı ve beyaz et fiyatları

Ramazan ayı öncesi yağmur gibi gelen zamların ardından et fiyatlarına yine zam geldi. Mart ayı ile Mayıs ayı arasında uçurum ortaya çıktı.

ŞOK'ta bu hafta neler var? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 30 Nisan-3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

ŞOK aktüel ürünler kataloğunun 30 Nisan 3 Mayıs tarihi arasında geçerli aktüel ürünlerinin fiyat listesi yayımlandı. Peki ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler yer aldı? İşte 30 Nisan 3 Mayıs arası 2022 fiyat listesi...

Şimdi sakın dolar almayın! Kilit tarih 3-4 mayıs, dolar bir anda çakılacak

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, 3-4 Mayıs tarihleri arasında FED'in 50 baz puanlık faiz artışına gidebileceğini belirtti. Bunun da dolar fiyatlarını aşağı yöne çevirmesi bekleniyor.

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Mısır petrol karşılığında Irak'ı yeniden imar edecek!

Irak ile Mısır arasında 15 işbirliği protokolü imzalandığı ve Mısır'ın, petrol karşılığında Irak'ı yeniden imar etmesi konusunda anlaşma yapıldığı açıklandı.

sühran aras Haberi

sühran aras

Gayrimenkul sektöründe lüks kavramı kişiden kişiye değişen olağan bir kelime haline geldi. Pazarlama stratejisinde kullanılan lüks gayrimenkul kavramının yapılan her yeni bina için kullanılması, sektörde bu kavramın anlamını yitirmesine neden oluyor.

Bir yapının uluslararası standartlarda lüks olarak nitelendirilebilmesi için kendine özgü bir ruhu ve benzersiz bir özelliğinin olması gerekiyor. Bu tip mülklerin satışları da kaliteli eğitimlerden geçen gayrimenkul uzmanları tarafından yapılıyor.

Yüzyıllardır konumu, tarihi ve kültürel çeşitliliği ile birçok medeniyete ev sahipliği İstanbul’un bu özel yapısına göre hizmet verebilecek gayrimenkul uzmanları yetiştirilmesi adımlar atılmaya başlandı.

Coldwell Banker Global aracılığı ile ABD dışındaki tek Lüks Konut Eğitmeni seçilen marka elçisi Sühran Aras liderliğinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda verilen eğitim programına  36 gayrimenkul uzmanını katılım sağladı.

Lüks konut pazarının en rekabetçi pazar olduğunu belirten Lüks Konut...