24 / 04 / 2024

Süreyyapaşa Plajı lüks konutların mekanı oldu!

Süreyyapaşa Plajı lüks konutların mekanı oldu!

Halk plajı lüks konut mekanı oldu! Bir dönem halkın aileleriyle birlikte denizle buluşmasını sağlayan Süreyyapaşa Plajı artık lüks konutların adresi oldu



Halk plajı lüks konut mekanı oldu!Bir dönem halkın aileleriyle birlikte denizle buluşmasını sağlayan Süreyyapaşa Plajı artık lüks konutların adresi oldu. Anılarda halk plajıyla yer edinen, bir dönemin vazgeçilmezi Süreyyapaşa, şimdimarkalı konut üreten inşaat firmalarının gözbebeği oldu.Özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki  Kiptaş  'ın arsalarının üzerinde yükselen projelerle bölge yeniden hayat buluyor.  

 Metrekaresi 2 bin 800 TL
Fuaye Süreyyapaşa ' ve ‘Nish Adalar ' projeleri, tarihi semtin tam göbeğinde yer alırken,Maltepe ilçesinin Süreyyapaşa 'ya komşu semtlerinde de yeni proje hazırlıkları yapılıyor. 2012 'de açılması planlanan ‘Metro ' ile gayrimenkul yatırımcılarının ilgisi daha da arttı. Önceleri semtmüteahhitlerinin bulunduğu bölgede şimdi markalı konutlar inşa ediliyor.Markalı konut projelerinde ortalamametrekare fiyatları 2 bin 800 liraya kadar çıkıyor. Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, yatırıma devam etmek için arazi baktıkları bölgede, projeler tamamlandığında fiyatların 3500 lira seviyesini aşacağını ileri sürüyor.

 

Fuaye 'de 850 konut var
Yılmaz İnşaat tarafından projelendirilen 850 konutluk ‘Fuaye Süreyyapaşa ', 106 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.Metrekare fiyatları 2 bin 300-2 bin 700 TL arasında. Projenin ilk etabında 350 konut bulunuyor. Projede detayları şu anda açıklanmayan bir de sürpriz etap yer alacak. 2+1 daireler 250 bin TL 'den, 3+1 daireler 325 bin TL 'den ve 4+1 daireler de 500 bin TL 'den başlıyor.

Balkondan Prens Adaları
Özyazıcı İnşaat 'ın 202 bin metrekarelik alanda projelendirdiği Nish Adalar, 2 bin 300 konut,market ve ticari ünitelerden oluşan bir kompleks. Adalar 'ın tamkarşısındaki projede, 1+1 'den başlayıp 4+1 'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor. Süreyyapaşa ormanının hemen yanında, denize bakan en önemli yükseltide konumlanmış projede şu ana kadar 1700 konut satışa çıktı ve 1250 'si satıldı. Fiyatlar 164-752 bin lira arası.

 Hastane çalışanı Narcity 'yi seçti
Tepe İnşaat tarafından yapılan Narcity Evleri 'ndemaksimumkonut fiyatı 580 bin lira olarak belirlendi. Oturan sayısı 1280 olan Narcity 'nin sakinleri, ağırlıklı olarak Süreyyapaşa Hastanesi ve diğer hastaneler ile çevre üniversitelerde çalışan doktor ve öğretimgörevlilerinden oluşuyor.

 YZG İnşaat ' tan yeni bir proje
YZG İnşaat, Maltepe Başıbüyük 'te bulunan 12 bin 500 metrekarelik alana yeni bir proje inşa edecek. Deniz manzaralı dairelerden meydana gelecek projede konut sayısı 104 olacak. İsmi netleşmeyen projenin çalışmaları devam ediyor. Bölgede  TOKİ  'nin de bitmiş konutları bulunuyor.
Selma şženol/Bugün


Geri Dön