29 / 03 / 2024

lüks projelerden ev almak

lüks projelerden ev almak

Havuzundan spor salonuna kadar birçok hizmeti birarada sunan markalı projelerden ev alırken dikkat etmeniz gerekenleri sıraladık. Bizden söylemesi, uygulaması size kalmış...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Lüks konut sahipleri dikkat! Son 3 gün!

2021'in yeni vergisi olarak hayatımıza giren değerli konut vergisinde beyanname dönemi 3 gün sonra sona erecek. Lüks ev sahiplerinin bu tarihleri kaçırmaması gerekiyor...

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Ev sahipleri dikkat! 'Lüks' emlak vergisi piyangosu size de vurabilir!

Sitelerde emlak vergisi için ölçümü yapılan ortak alanlar, yapıların 'lüks' ya da 'normal' olarak sınıflandırılmasını sağlıyor. Peki 'lüks' ve 'normal yapılarda emlak vergisi nasıl değişiyor? İşte detaylar...

Değerli Konut Vergisi'yle lüks segment evlerin fiyatları düşecek!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, "Lüks segment sayılan bu evlerin fiyatları vergiden etkilendiği miktarda düşecek. Mesela 5 milyon TL  değerindeki bir ev, geri ödemesi, yüksek konut vergisi ödemeleri sonunda 375 bin TL’lik bir kayba uğrayacak" dedi...

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

lüks projelerden ev almak Haberi

lüks projelerden ev almak

Markalı projelerden konut alırken dikkat edilecek hususlar içerisinde en önemli ve dikkat edilmesi gereken özellikler teker teker sıralandı. İşte Projeden ev alırken dikkat edilecek hususlar...



TAPUDA İMZALAYIN! 

Satış sözleşmesini tapuda ya da noterde yapmalısınız. Bunun dışında herhangi bir yerde sözleşme imzalamak risklidir. O yüzden ev ödemelerini banka havalesi yoluyla yapm ve sözleşmeyi tapu ya da noterde imzalayın. 


KAT MÜLKİYETİNİ SEÇİN

Kat irtifaklı değil de, kat mülkiyet tapulu evleri almanızı öneririz. 

Çünkü kat irtifakı, iskan belgesinin alınmadığını gösterir. Kat irtifakına sahip bir ev aldığınızda elektrik, su gibi abonelikleri gerçekleştiremeyeceğiniz gibi konut kredisi de kullanamazsınız. 


YÖNETİM PLANINA DİKKAT 

Yeni projeden ev alacaklar yapınır yönetim planını mutlaka okusun. 

Sözleşme yaparken yönetim planını incelemeden imza atarsanız, ileridı sorunlarla karşılaştığınızda itiraz etme şansınız azalıp Bu sorunlar nelerdir derseniz, örnek verelim. 

Yüksek aidat, ortak...