26 / 04 / 2024

lüks yat

lüks yat

İtalyan tasarımcı Michele Puzzolante 20 metre uzunluğunda, güneş enerjisi ile çalışan ve lüks bir tatil köyü gibi olan bir yat tasarlayarak 360 derece açıyla denizin altını görme imkanı veriyor

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Evlenmek isteyen gençler dikkat! Devletten 16 bin Türk Lirası karşılıksız çeyiz desteği!

Evlenmeyi düşünen fakat maddi sebepler dolayısıyla zorlanan gençlere devletten sevindici haber geldi. Devlet tarafından toplam 16 bin lira karşılıksız ödeme yapılıyor. Süre ve yaş kısıtlaması bulunurken paralar hak sahibi vatandaşların banka hesaplarına 30 gün içerisinde yatırılıyor.

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

lüks yat Haberi

lüks yat



İtalyan tasarımcı Michele Puzzolante, yüzen küçük bir tatil köyüne benzeyen yat geliştirdi. Lüks otel, lüks denizaltı gibi tasarlanan, “Solar Floating Resort” isimli yat, sadece güneş enerjisiyle çalışıyor. Güneşten elektrik elde eden fotovoltaik panellerin olduğu yatın merpenle inilen alt kısmında denizin altını gözlemleme imkanı veren, altı küçük koltuğun sığdığı cam bir bölüm var.


Doyumsuz tablo


Burada deniz canlıları, köpekbalıkları, yunuslar, egzotik balıklar 360 derece açıyla görülebilecek, fotoğrafları çekilebilecek. Denizaltı bölümünün camı herhangi bir tehlikede kırılmayacak kadar kalın ve güvenilir. Tasarımcının sitesinde, “Dünya çapında 30 bin denize sıfır ve ada otelleri var. Bu yüzden SFL’nin gerçeğe dönüşmesi için iyi fırsatlar var. SFL, otellerin standartlarını artıracak” deniliyor.


Jakuzi bile var


Uzunluğu: 20 metre. Kapasitesi: 6 kişi. Odalar: 2 tek kişilik, iki çift kişilik yatak odası, büyük...