18 / 04 / 2024

Luna Yalıtım İzolasyon iletişim

Luna Yalıtım İzolasyon iletişim

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi Beykoz'da Aras Mirzaoğlu tarafından kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Özer tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Özçelik ve Aziz Uzunhan ortaklığında kuruldu.

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Luna Yalıtım İzolasyon iletişim Haberi

Luna Yalıtım İzolasyon iletişim

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü konut, bina, iş merkezi, fabrika ve benzeri tüm yapıların çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonunu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli iç ve dış cephe kaplama işlerini yapmak. Her türlü yapı gruplarının ısı, ses ve su yalıtımı malzemelerini,  kauçuk, plastik yapı ve inşaat malzemelerini toptan, perakende olarak alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, üretimini ve e-ticaretini yapmak, 2-Konusu ile ilgili bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin toptan, perakende olarak alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, üretimini ve e-ticaretini yapmak, 3- Konusu ile ilgili her nevi cam...