16 / 04 / 2024

Lütfi İhsan Çakanlı

Lütfi İhsan Çakanlı

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Lütfi Yenel kimdir? Lütfi Yenel’in mesleği nedir? Lütfi Yenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Yüzde 8'in üzerinde büyüme bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Kocaeli İş Dünyası Buluşması programında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Elvan, "2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: '' Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresi uzatıldı.'' ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan esnafa müjdeli haber!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla; konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oran indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan önemli döviz kuru mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, döviz kuruna yönelik "Kur istikrarının sağlanması ve enflasyonda düşüşle sermaye girişi hızlanacak, TL varlıklara giriş artacak" dedi. Elvan, "Enflasyonla mücadele, tüm politikalarımızın merkezinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elvan, başka ülkelerdeki kripto para uygulamalarının değerlendirildiğini de belirtti.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto para borsalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Lütfi Elvan, kripto varlıklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin olan ayrıntıları anlattı.

Lütfi Elvan'dan deprem vergileri açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, deprem vergilerinin nereye kullanıldığına ilişkin “Belirli gelirler karşılığı olarak belirli harcama kalemleri veya projeler için ödenek tahsis edilmekte” dedi. 

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Lütfi İhsan Çakanlı Haberi

Lütfi İhsan Çakanlı

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. 


Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...