29 / 03 / 2024

Luxera Meydan Bağcılar fiyat listesi 2017

Luxera Meydan Bağcılar fiyat listesi 2017

İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Luxera Meydan Bağcılar projesi 230 daire, 50 ticari birimden meydana geliyor. Peki Luxera Meydan Bağcılar fiyatları ne kadar?

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Çıraklık ve kalfalık dönemini dolu dolu geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ustalık” dönemine de büyük projelerle hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Luxera Meydan Evleri teslim tarihi!

Luxera Meydan Evleri teslim tarihi Aralık 2019 yılı olarak belirtiliyor. Luxera Meydan Bağcılar'da fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor...

Luxera Meydan Bağcılar teslimleri!

Luxera Meydan projesi İstanbul Göztepe Mahallesi'nde Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Luxera Meydan Bağcılar teslimleri ne zaman?

Bağcılar Luxera Meydan fiyat!

Bağcılar Luxera Meydan fiyat listesi 333 bin TL'den başlıyor. Luxera Meydan projesi Aralık 2019 yılında teslim ediliyor...

Luxera Meydan Bağcılar fiyat listesi 2017 Haberi

Luxera Meydan Bağcılar fiyat listesi 2017


İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Luxera Meydan Bağcılar projesi Luxera Gayrimenkul imzası taşıyor.


Konut teslimlerinin Aralık 2018'de gerçekleşeceği Luxera Meydan Bağcılar projesinin inşaatı Şubat 2017'de başlıyor.


Konutların 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Luxera Meydan Bağcılar projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 170 metrekare aralığında değişiyor.


Luxera Meydan Bağcılar fiyatları ne kadar?


İki blokta 230 daire, 50 ticari birimden oluşan Luxera Meydan Bağcılar fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.


Luxera Meydan projesinde daire sahiplerine  kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar sunuluyor. 


Adres: Göztepe Mah. Maslak Cad. No:7 

Bağcılar / İstanbul 


Tel:0212 465 44 34

Web: http://www.luxera.com.tr/luxerameydan.html

Pınar...