25 / 04 / 2024

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Luxist Bahçeşehir nerede?

Luxist Bahçeşehir Residence 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede satışların 2016 yılı sonunda başlaması öngörülüyor. Peki Luxist Bahçeşehir nerede?

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Liv Yapı tarafından İstanbul ili Bahçeşehir ilçesine inşa edilen Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Peki Liv Bahçeşehir konut fiyatları ne kadar? Liv Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Liv Bahçeşehir ile ilgili detaylar...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta Haberi

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta

'Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükselen proje Kraft Mimarlık tarafından dizayn edildi.


Bahçeşehir Luxist Rezidans 

İletişim numarasına göre 0212 663 25 75 olarak belirlendiği proje 7 katlı ofis, 1 hastane, 1 butik otel bloğu ile 42 katlı kule şeklinde yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan proje Kraft Mimarlık tarafından tasarlandı.


Luxist Bahçeşehir sosyal seçenekleri

Toplam 630 konut ve 380 dükkandan meydana gelen projede ortak kullanım alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, sosyal tesis, SPA, sinema salonu ve fitness salonu yer alıyor.


Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan projede satışlar yıl sonunda başlanacak. Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alacak olan proje Bahçeşehir Gölet Bölgesi'nin üstündeki arsa üzerinde...