26 / 04 / 2024

Lykia World Otelleri

Lykia World Otelleri

TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal, daha az çocuk sahibi olan Avrupalılar'ın tatil alışkanlığının değiştiğini söyledi

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Elite World yurtdışına açılma kararı aldı!

Elite World Otelleri, yurtdışına açılma kararı aldı. Elite World, Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım planlıyor.

Elite World Europe Otel Eylül'de açılacak!

Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, “Basın Ekspress yolu üzerinde 120 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Elite World Europe Otel’in 2016 yılının eylül ayında hizmete açılacağını söyledi.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

Elite World, 4 yeni otel açacak!

Adını daha çok şehir otelleri ile duyuran Elite World Oteller Zinciri ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı. Şirket, 2018'e kadar 4 otel daha açacak. İşte ayrıntılar...

Elite World, St. Petersburg'taki otellerini 2018'de açacak!

Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk resort otelini açtı. Yurt dışında ise St. Petersburg'da biri 4 yıldızlı, biri 5 yıldızlı iki otelin yapımına başlandı. Bu iki otelin açılışı 2018 yılında olacak.

Elite World 5. otelini 1 Mayıs 2016'da hizmete açacak!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri'nin, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtığı açıklandı.

Otel yatırımları yurt dışında daha karlı!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Lykia World Otelleri Haberi

Lykia World Otelleri

Baykal'a göre aile ve 'her şey dahil'e odaklanan sistemin değişmesi gerekiyor


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Lykia World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal, Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre Almanlar'ın daha az çocuk sahibi olduğuna söyledi. Baykal, "Türkiye'deki otel konseptleri eskiyor. Bizim de hem kriz hem de sosyal etkilerle değişen Avrupa'nın turizm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni trendlere yönelmemiz lazım" diye konuştu. Baykal, Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ını Avrupalılar'ın oluşturduğuna değinerek, "Bu bazı otellerin 'her şey dahil'den çıkması ya da aile konsepti yerine daha farklı konseptlere yönelmesi şeklinde olabilir" dedi. 


Psikolojik sınırı geçti 

Baykal, Türk turizminin turist sayısında 30 milyon olan psikolojik sınırı geçtiğini hatırlatarak bundan sonra sayıdan çok turizm gelirini artırmaya yönelik hedefler üzerinde çalışılması gerektiğini söyledi. Baykal, son iki yılda Türkiye'nin...