23 / 04 / 2024

M2 İnşaat nerede

M2 İnşaat nerede

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaan Kayahan ve Ayhan Başar Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Bodrum Adres Yalıkavak teslim tarihi!

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak projesi 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 60 bin metrekare alanda inşa edilen projenin Şubat 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaan Kayahan ve Ayhan Başar Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede? Makyol İnşaat Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi karşısında, Makyol'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin nisan ayında satışa sunulması planlanıyor...

DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY Ada Rezidans'ta daireler 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 3,5+1 olarak tasarlandı. Proje 4 blok halinde hayata geçirilecek. Peki DKY İnşaat DKY Ada nerede?

Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

Toplam 50 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede her blokta 128 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daireler 1+0, 1+1, 2+1, çatı katı ve bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin Ekim 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Peki Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

M2 İnşaat nerede Haberi

M2 İnşaat nerede

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaan Kayahan ve Ayhan Başar Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat malzemesi alımı satışı, ithalatı ihracatını yapmak, etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik, iç mimarlık,  restorasyon, dekorasyon, proje hizmetleri, organizasyonları ile bu konularda her türlü inşaat, taahhüt,  işlerini yapar.  2-Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde veya her türlü kentsel dönüşüme girmiş projelere ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama tesisleri inşaa eder. Gayrimenkulleri kiralar, kiraya verir, işletir, satar, satın alır ve üçüncü şahıslara devreder....