28 / 03 / 2024

Mac Demir Çelik İnşaat

Mac Demir Çelik İnşaat

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet  Bolat tarafından kuruldu. 

Ezel Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Artut tarafından kuruldu.

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu. 

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yener tarafından kuruldu.

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Cesaret Aydın tarafından kuruldu. 

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uyanık tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Mac Demir Çelik İnşaat Haberi

Mac Demir Çelik İnşaat

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri GıdaTurizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; Firmanın İş Konusu 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...