18 / 04 / 2024

macit özlenir

macit özlenir

Gapa Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Ort. Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı'nın babası Macit Özlenir vefat etti...

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Macit Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macit Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Macit tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 hava durumu!

Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hava durumu tahminini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Onur Sağ, Semih Kartal ve Seyit Bayram Macit ortaklığında kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Route Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Route Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Macit ve Muhammet Macit ortaklığında kuruldu.

macit özlenir Haberi

macit özlenir

Gapa Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Ort. Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir'in babası Macit Özlenir vefat...