27 / 04 / 2024

Mahal Palas ev fiyatları

Mahal Palas ev fiyatları

1 oda 1 salon daireler için 12 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Mahal Palas ev fiyatları 2+1 dubleks odalar için 19 bin 200 TL'ye kadar yükseliyor...

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

Loca Mahal Veliefendi ev fiyatları!

Loca Mahal Veliefendi ev fiyatları 651 bin TL'den başlıyor. loca Mahal projesi İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de 20 blok olarak Kiptaş tarafından hayata geçirildi...

KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları!

KİPTAŞ imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen Loca Mahal projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları... 

Demirtaş Palas ev fiyatları!

Demirtaş Palas ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Tek blok olarak planlanan Demirtaş Palas projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

KİPTAŞ Loca Mahal ev fiyatları!

KİPTAŞ Loca Mahal ev fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Loca Mahal Zeytinburnu'nda 24 ay faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Sinpaş Palas Finans Şehir ev fiyatları!

Sinpaş Palas Finans Şehir ev fiyatları peşinde 621 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Palas Finans Şehir'de peşin alımlara yüzde 12 indirim uygulanıyor...

Mahal Sancaktepe’de bayram kampanyası başladı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Denge Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere kampanya!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler devam ediyor!

SANCAKTEPE'DE inşa edilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler başladı!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

Mahal Palas ev fiyatları Haberi

Mahal Palas ev fiyatları


Yalova- Armutlu’da hayata geçirilen Mahal Palas projesi  Abdurrahman Akarsu Holding girişimi imzası taşıyor.  1+1 oda, 1+1 deluxe oda, 2+1 dubleks oda tiplerinin yer aldığı Mahal Palas projesinin arsa alanı 34 bin 905 metrekareye ulaşıyor. Mahal Palas ev fiyatları 1+1 daireler için 12 bin TL'den başlıyor. 


Mahal Palas projesinde daireler yılda bir kez ve 1 hafta kullanılmak üzere 46 yıl boyu kiralanabiliyor. Mahal Palas ev fiyatları  2+1 dubleks dairelerde 19 bin 200 TL'ye kadar yükseliş gösteriyor. Mahal Palas ev fiyatları şu şekilde: