25 / 04 / 2024

mahal sancaktepe fiyat

mahal sancaktepe fiyat

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Denge Yapı'dan annelere özel peşinatsız kampanya!

Denge Yapı, Anneler Günü için Mayıs ayında geçerli olacak bir kampanyaya imza attı. Şirketin Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde, daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de hemen taşın peşinatı 1 yıl sonra öde!

Mahal Sancaktepe'de yeni kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe fiyat!

Mahal Sancaktepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 360 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Evleri projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının ilk aylarında yapılması öngörülüyor...

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1! Teslimler yıl sonunda!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans!

Satış süreci devam eden Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans projesinde daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim daireler! 139 bin TL'ye!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe'de daireler 2015 yılında teslim edilecek!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe otururken kazandıracak! 139 bin liraya 1+1!

Makul fiyatları ve her bütçeye uygun ödeme alternatifleri ile dikkat çeken projenin değerinin önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan metro ve de hastaneyle birlikte artması bekleniyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Mahal Sancaktepe fiyat!

Mahal Sancaktepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 360 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Evleri projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının ilk aylarında yapılması öngörülüyor...

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de daireler 2015 yılında teslim edilecek!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 50 metrekareden başlayıp 127 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe'de 141 bin liraya 1+1!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor...

Mahal Sancaktepe Ada'da fiyatlar 141 bin liradan başlıyor!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor

Mahal Sancaktepe Ada'da 141 bin liraya 1+1!

Merkezi konumu ve de sunduğu sosyal imkanlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe Ada projesi Denge Yapı güvencesi ile Sancaktepe’de hayata geçiriliyor.

Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 306 adet daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de teslimler 2015'te!

Denge Yapı'nın, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar 2015 yılına yeni evlerinde girecek. Konut teslimlerinin Aralık ayında başlayacağı her iki proje de İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 140 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan başlıyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada Aralık'ta teslim!

Denge Yapı'nın inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde daire teslimleri aralık ayı sonunda başlıyor. İki projede daireler 136 bin lira ile 354 bin lira arasında değişiyor.

mahal sancaktepe fiyat Haberi

mahal sancaktepe fiyat

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 216 bin TL'den başlıyor. 


Yeni Şafak 



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da başlattığı kampanyasına devam ediyor. Kampanya kapsamında konut alıcısı evini hemen satın alıp taşınabiliyor. Peşinatı ise isterse 1 yıl sonra ödeyebiliyor. 

Projede 1 +1 'lerin fiyatı 150 bin liradan 2+1 'in fiyatı 216 bin liradan başlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, her iki projeden de ev alanlara tapularını hemen teslim ettiklerini aktardı. 


Mahal Sancaktepe 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. 10 bin 454 metrekare...