27 / 04 / 2024

mahal sancaktepe ödemeleri

mahal sancaktepe ödemeleri

Denge Yapı, risk değil ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Anahtarlarıyla birlikte tapuların da verildiği Mahal Sancaktepe’de “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan bir kampanya düzenlendi.

Mahal Sancaktepe projesinin son bloğu satışa çıktı!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu da satışa çıktı. Toplam 5 kattan oluşan blokta 25 daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 KDV! 2 ay erken teslim!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de daire teslimine kadar ödeme yapılmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adım taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor.Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor.

Mahal Sancaktepe’de 153 bin 150 TL'ye! Aylık 1.210 lira taksitle!

Mahal Sancaktepe’de, yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor. Hayatın bu yıl Aralık ayında başlayacağı projede 153 bin 150 liradan satılan 1+1 daireye teslime kadar aylık 1.210 lira taksitle sahip olunabiliyor..

Mahal Sancaktepe'de 9 bin TL peşinat! 188 bin 550 liraya 2+1!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe’de Denge Yapı tarafından inşa edilen Mahal Sancaktepe, 6 blokta 306 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe’de 188 bin 550 liradan satılan 2+1 daireye 9 bin 428 lira peşinat vererek sahip olmak mümkün. Evlerin h

Denge Yapı Sancaktepe Mahal Evleri'nde 1.791 TL taksitle!

120 aya kadar banka kredisi ile vadenin yapıldığı Denge Yapı Sancaktepe Mahal Evleri'nde mevcut olan dairelerin fiyatları 188 bin 550 TL'den başlıyor...

Mahal Sancaktepe'de aylık taksit ödemeleri 1.400 TL!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı projeden daire alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da veriliyor.

Mahal Sancaktepe nerede?

Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika, Boğaziçi köprüsüne 21 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 15 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe daire teslimleri ne zaman!

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de Denge Yapı imzasıyla yükseliyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunan Mahal Sancaktepe Evleri üstelik 2015'in ilk aylarında teslim.

Mahal Sancaktepe iletişim!

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de 15 bin 640 metrekare alan üzerinde, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika mesafede bulunuyor. Mahal Sancaktepe irtibat telefonu: 0216 311 66 67

Mahal Sancaktepe ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan Mahal Sancaktepe, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe: Mükemmel bir yaşamın kapıları sizin için açılıyor!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesinde satışlar 193 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Mahal Sancaktepe'de daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Evleri Denge Yapı imzası ile yükseliyor. 6 bloktan meydana gelen proje teslimleri Ocak ayının sonunda başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda cazip ödeme fırsatlarıyla yıl sonu kampanyası!

Cazip ödeme koşulları ile yıl sonu kampanyası düzenleyen Mahal Sancaktepe Konutları kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu teslim konutlar! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

mahal sancaktepe ödemeleri Haberi

mahal sancaktepe ödemeleri

Kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25’lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabiliyor. Buna göre 140 bin liraya satılan 1+1 dairenin aylık taksitleri 1.400 liraya geliyor


Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesi İstanbul’un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de hayata geçirildi. Denge Yapı, kiradan kurtulup kendi evinde yaşamak ve borcunu da küçük taksitlerle ödemek isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25’lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabiliyor. Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Buna göre konut alıcısı 140 bin liraya satılan dairenin yüzde 25’ine denk gelen...