19 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe'de daire teslimine kadar ödeme yapılmıyor!

Mahal Sancaktepe'de daire teslimine kadar ödeme yapılmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adım taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor.Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor.



Metronun faaliyete geçmesiyle birlikte ' İstanbul'un herhangi bir yerine ulaşımın daha da kolaylaşacağı Sancaktepe bölgesinde yer alan proje, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Ataşehir'e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu'nun yanı başında bulunuyor. 


15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projede arazinin yüzde 79'u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay/bayan sauna bulunuyor. 


Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da istanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bu- kampanya düzenledi. "Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adım taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor. Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor. 


Kampanyalarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Bayram, "Kampanya sayesmde projemizden ev sahibi olanlar dairelerini teslim aldıktan sonra peşinatlarım ve tıpkı kira verir gibi kredi taksitlerini ödeyebilecek" dedi. 


KDV YÜZDE 1


 Bayram'm verdiği bilgiye göre; ev teslimlerinin Aralık ayında başlayacağı Mahal Sancaktepe'de tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor. Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 153 bin 150 liradan, 2+1 dairelerin fiyatı 209 bin 550 liradan, 3+1 dairelerin fiyatı ise 325 bin 800 liradan başlıyor. 


2 AY ERKEN TESLİM


 İstanbul Pendik'te Beza İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Konakları projesinde teslimler 2 ay öne çekildi. Projede yaşam Ekim ayında başlıyor... 


Beza İnşaat tarafından İstanbul Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konakları nda yaşam bu yılın Ekim ayında başlıyor. Firma, şu anda yaklaşık yüzde 70'ini tamamladığı projenin Aralık sonunda planlanan teslimlerini 2 ay öne çekti. 


PEŞİN ALIMA İNDİRİM 


Tamamı 95 metrekare büyüklüğünde 2+1 tipte toplam 103 dairenin yer aldığı proje, Aydos Ormanları'ıım hemen yanı başında, Pendik Sahili ne de oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Doğa Konakları'nda daire fiyatları 165 bin üe 200 bin TL arasında değişirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Projenin etrafında; Sabiha Gökçen Havalimanı, Marmara Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Park, Organize Sanayi Bölgeleri, Viaport AVM ile birçok üniversite yer alıyor. 


Toplam 4 bin 500 metrekare alan Çizerinde kurulu Doğa Konaklan nda ısıtma sistemi, kablo tv, otopark, çocuk oyun alanı, depolar ve 24 saat güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor. Doğa Konakları projesinin içerisinde ayrıca, küçük bir de alışveriş merkezi bulunuyor. 


Takvim 



Mahal Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri: 

Telefon: 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com



Geri Dön