11 / 12 / 2025
fuzul

Mahir Mermer y kuşağı ofis ortamı

Mahir Mermer y kuşağı ofis ortamı

JLL Türkiye’de Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü olarak görev yapan Mahir Mermer, en fazla yedi yılda bir ofis değiştirmeyen şirketlerin, mutsuz çalışanların neden olduğu üretkenlik düşüşü ve verimsizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalıştığını söyledi.

Yüzyılın konut hamlesi inşaat piyasasına can getirecek!

Kuvars Mermer Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Keleş, yüzyılın konut hamlesinin inşaat piyasasına can getireceğini söyledi.

55 yıllık dev mermer şirketine mahkemeden yeni karar! TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi!

Temelleri 1970’li yıllarda atılan  Denizli'de faaliyet gösteren dev mermer şirketi TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi.

Denizli'deki üç şirket darboğazda! Erex Mermer, Hemmer Madencilik ve Mkm Traverten'e bir yıl kesin mühlet kararı!

Denizli'de mermer ve madencilik alanında faaliyet gösteren Erkan Yıldırım'ın sahibi olduğu, Erex Mermer, Hemmer Madencilik ve Mkm Traverten Mermer'e bir yıl süreyle kesin mühlet verildi.

Türkiye'nin 41 yıllık mermer devi Ayda Mermer konkordato ilan etti!

Avusturya ve Macar sınırındaki Türk Anıtı'ndan Tuna Nehri merdivenlerine, Ege'den dünyadaki pek çok ülkede anıtlara ve şehir meydanlarındaki çalışmalarıyla adından söz ettiren Ayda Mermer konkordato ilan etti.

Erex Mermer Madencilik, Hemmer Mermer Madencilik ve MKM Traverten’e 1 yıl kesin konkordato mühleti!

Erex Mermer Madencilik, Hemmer Mermer Madencilik, MKM Traverten Sanayi ve Ticaret Limited Şirketlerine 1 yıl süreyle kesin mühlet verildi.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Deprem yönetmeliğine ''Deprem kimlik belgesi'' eklenmeli!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, deprem felaketlerinin açtığı yaraları en aza indirgemek için son deprem yönetmeliğine “Deprem Kimlik Belgesi”nin eklenmesi gerektiğini söyledi.

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi kuruldu!

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Mahir Mermer y kuşağı ofis ortamı Haberi

Mahir Mermer y kuşağı ofis ortamı

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye’de Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü olarak görev yapan Mahir Mermer, en fazla yedi yılda bir ofis değiştirmeyen şirketlerin, mutsuz çalışanların neden olduğu üretkenlik düşüşü ve verimsizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalıştığını söyledi. “Beş yıl önce yeni bir ofise taşınan şirketlerin yüzde 30’u bugün yeni bir ofis arayışı içinde” diye konuşan Mermer, “Y kuşağı çalışanlar, iş başvurusu yaptıkları şirketin adı ve marka algısı kadar, sunduğu çalışma ortamına da dikkat ediyor” dedi.


JLL Türkiye Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü Mahir Mermer, genç ve yetenekli çalışanlarını elde tutmak ve verimliliğin düşmesine engel olmak isteyen şirketlerin, maksimum yedi yılda bir ofislerini değiştirmeleri gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz 2-3 yıl içinde teknolojinin değişim hızının farklı bir boyuta geçtiğini belirten...