24 / 04 / 2024

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.



Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Bina ve diğer yapıların granit, mermer ve benzeri doğal taşlardan yer ve duvar kaplaması işleri, montaj ve işçilik hizmetleri ve her türlü tamiratı ve bakım işlerinin yapılması faaliyetleri. Bina ve diğer yapıların granit mermer ve diğer doğal taşlardan mutfak, banyo, tezgah, sehpa, masa, banko ve benzeri gibi standart yada özel ölçülü işlerin sipariş alınması, yapılması, tasarlanması, montaj ve bakımları faaliyetleri. Mermer, granit ve benzeri doğal taşların yurt içinde toptan ve perakende alış ve satışının yapılması,ithal edilmesi ve ihracatının yapılması. Mermer ve diğer doğaltaşlardan özel üretim dekorasyon ürünleri ve süs eşyaları yapımı Doğaltaşların kestirilmesi, levha haline getirilmesi, ambalajlanması. Doğaltaşların blok yada levhalar halinde alım satımı, ihracatı ve ithalatı. Mermer, granit ve doğaltaşların kesilmesinde, montajında, tamir ve bakımında kullanılan tüm nalburiye, yardımcı ve yan ürünlerin (yapıştırıcı, parlatıcı, silici, kurutucu, kimyasal diğer malzemelerin) yurtiçi alımı satımı ve ithalatı ihracatı. Belirtilen tüm bu işlerle ilgili proje ve ihalelere katılma, taahhütlü işler alma vb faaliyetler

Adres: ANADOLU MH.HOCA AHMET YESEVİ CD.NO:37/3 ARNAVUTKÖY


Geri Dön