27 / 04 / 2024

mahmut badem ödemiş

mahmut badem ödemiş

İzmir Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem kimdir? Mahmut Badem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Badem, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Badem...

Ödemiş OSB yatırımcılarını bekliyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Badem, İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) destek programından yararlanılmak üzere 1,5 milyon lira hibe, 500 bin lira özkaynak olmak üzere 2 milyon liralık enerji projesi yardımı için kaynak çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

Mahmut Kara: BİM'in bizi almaya parası almaya yetmez!

BİM, İstanbul'un güçlü marketlerinden Çağrı Marketler Zinciri'ni almak için hazırlanıyormuş. Ancak Çağrı'nın patronlarından Mahmut Kara, "BİM'in parası bizi almaya yetmez" demiş...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş’e üç yeni müjde!

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Park Kafe’de vatandaşlarla bayramlaştı, Ankara’dan getirdiği müjdeleri açıkladı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

Ödemiş'te iki okula inşaat ruhsatı verildi!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, iki yeni okulun inşaat ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'e verdi.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

TOKİ Ödemiş Konutları 2019'da tamamlanacak!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ ilçede yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa bu sayının daha da arttırılacağını ifade etti.

TOKİ Ödemiş'te 500 konut yapacak!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in girişimleriyle TOKİ ilçede, yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa sayının arttırılacağını açıkladı.

Ödemiş Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılacak olan Ödemiş Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı.

Ödemiş OSB tanıtıldı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın meclis toplantısında Ödemiş OSB hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş Belediye Meclisi 2017'nin ilk toplantısını yaptı!

Ödemiş Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis 12 maddelik gündemi değerlendirdi.

mahmut badem ödemiş Haberi

mahmut badem ödemiş

Mahmut Badem kimdir?

1953 Ödemiş doğumlu olan Mahmut Badem, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunudur.


Türk Telekom Baş Mühendisliği, Türk Telekom Telefon Müdürlüğü, Baş Müdür Yardımcılığı ve Baş Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.


2004-2009 yıllarında Ödemiş Belediye Başkanlığı yapmış olan Mahmut Badem, 2009'dan itibaren AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.


30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi‘n den Ödemiş Belediye Başkanı olarak tekrar seçildi.


Ödemiş’i yönetmeye ve ilkleri yaşatmaya talip olan Mahmut Badem, evli ve 2 çocuk...