19 / 04 / 2024

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.




İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Ödemiş Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 


Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait Birgi Yolu üzerinde 22 bin 550 metrekare alanda inşa edilen gençlik merkezinde çalışmalar son sürat devam ediyor.


Basketbol sahası, tenis kortu, kütüphane, kafeterya gibi  eğitim ve spor alanında gençlerin birçok ihtiyacını karşılayacak Ödemiş Gençlik Merkezi’nin 2018’de tamamlanması planlanıyor.  İnşaat alanında çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Kerem Ali Sürekli konuyla ilgili olarak, “Başkanımız Mahmut Badem’in seçim çalışmaları kapsamında yer alan projelerden biri de Gençlik Merkezi’ydi.  İnşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.



Ödemiş Belediyesi





Geri Dön