27 / 04 / 2024

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi 2018'de tamam!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi 2018'de tamam!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi inşaatı hızla devam ediyor. Kompleksin inşaatının 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.



Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi 2018 yılında tamamlanarak hizmete girecek.


Son 4 yılda yaklaşık 250 milyon lira yatırımla vizyon spor projelerine kavuşan Bursa'ya dev bir kompleks daha kazandırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi, 2018 yılında tamamlanarak hizmete girecek. GHSİM'nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi işbirliğiyle 2016 yılında başlayan tesisler tamamlandığında maliyeti tam 28 milyon Türk Lirası'na ulaşacak.


TESİSTE YOK YOK


Mustafakemalpaşa'nın terminal girişindeki kısımda yer alan yaklaşık 37 dönümlük araziye yapılan tesislerde yok yok. Proje tamamlandığında tesiste 2'si büyük, 3'ü bireysel 5 adet spor salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı tenis kortları, açık tenis kortları, 2 voleybol sahası, 2 basketbol sahası, gençlik merkezi, fitness salonu, yürüyüş, koşu, bisiklet yolları, kafeterya, 2 adet sergi salonu, sanat atölyesi, 2 adet sinema salonu, seminer salonları, çocuk oyun alanı, piknik alanı ve kapalı otoparklar olacak.


Bursa İnegöl Yıldırım


Geri Dön