26 / 04 / 2024

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.




Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yaptırılan Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri yükseliyor .


Mustafakemalpaşa'da 1995'te temil atılan ancak hiç kullanılmadan kaderine terk edilen yüzme havuzunun bulunduğu alanı dev bir spor kompleksine dönüştürecek proje tüm hızıyla sürüyor. İlçe girişindeki Etibank'm karşısında bulunan yaklaşık 37 dönümlük alanı ilçeye kazandırmak için devreye giren Büyükşehir Belediyesi, içinde yüzme havuzu, tenis kortları, spor salonları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans ve sergi salonlarının bulunacağı dev bir kompleks için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile işbirliğine girmişti. Proje maliyetinin yansının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı projenin inşaatı son hızla devam ediyor. 


GENÇLERE SPOR İMKANI 


Dev proje düzenlenen toplantı ile ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerine de tanıtıldı. Etibank Parkı içinde düzenlenen toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sülej^man Şahin ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 


Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, göreve geldiklerinde merkezde sadece bir havuzlu park bulunduğunu ve onunda iyice yaşlanmış halde olduğunu hatırlattı. Yüzde 60'ı genç olan 3 milyonluk Bursa'da tesis bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu hatırlatan Karadağ, bugün ise kentin her köşesinde yılın 365 günü hizmet veren kapalı yüzme havuzları, spor salonları ve spor sahaları bulunduğunu hatırlattı. 


Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da söz vermenin ne demek olduğunu çok iyi bildiklerini bu nedenle de projenin bu aşamaya getirilmesinin çok büyük emeklerle sağlandığını kaydetti.


Sabah Bursa 


Geri Dön