16 / 04 / 2024

Mahmut Nüvit projeleri

Mahmut Nüvit projeleri

Mimar Mahmut Nüvit kimdir? Mimar Mahmut Nüvit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mahmut Nüvit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mahmut Nüvit Doksatlı..

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projeleri için beklenen tarih geldi. 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul'a 1.000'e yakın yeni konut müjdesi! TOKİ İstanbul projeleri için milyonların beklediği tarih açıklandı

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için tarih açıklandı. İşte detaylar...

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Mahmut Nüvit projeleri Haberi

Mahmut Nüvit projeleri

Mahmut Nüvit Doksatlı kimdir?

Mahmut Nüvit Doksatlı, 1957 Samsun doğumludur. Doxato (Kavala / Yunanistan) ve İstanbul arası ticaret yapan Ali Rıza beyin ve İstanbul Fatih semtinde yaşayan Nebiye hanımın evlenerek Samsuna mübadele sonucu yerleşmeleriyle babası Necdet bey Samsunda doğmuştur.


Annesinin annesi; Emine hanım Erzincan Kemaliyeden Bafraya yerleşmiş Çerkes kökenlidir. Yine annesinin babası; matbaacı ve gazeteci Zühtü beyin babası Samsuna göçeden Kafkas Çerkezlerinin tercümanı olması sebebiyle tercüman zade Zühtü bey diye çağrılmaktadır. Çocukluğu Bafra Samsun ve diğer Karadeniz şehir ve kasabalarında geçmiştir


Güzel Sanatlara ilgisi daha çok küçük yaşlarda ortaya çıkmış ve değerlendirilmiştir. Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek okulundaki eğitimi, sürecinde avangart sokak tiyatrosu yapmış, sanat yazıları ve eleştirileri yazmaya başlamıştır.


Çocuk yaşlarından beri ören yerlerine yaptığı gezileri; 20li yaşlardan sonra yurtdışı gezilerde ve müzelerde...