20 / 04 / 2024

Mai Resindence kampanya

Mai Resindence kampanya

Mai Residence, E-5 Karayolu Kartal metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. FerYapı, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı.

Mai Resindence'da peşinat yüzde 1'e indi!

Peşinat yüzde 1'e indi ödeme de erteleniyor Fer Yapı'nın, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da teslimlerine 3 ay kaldı. Kampanyada yüzde 1 KDV imkanı yer alıyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Fer Yapı'dan, Mai Residence’dan ev alan öğrencilere kampanya!

FerYapı, üniversiteyi kazanan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Mai Residence Kartal'da 2. blok teslimleri Eylül'de!

KAMPANYA kapsamında FerYapı kalitesiyle ve imzasıyla Kartal'da yükselen ve Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai'de 1. blok teslim edildi. 2. blok için belirlenen teslimat tarihi Eylül 2015 olarak planlandı.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla! 326 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 326 bin TL'den başlangıç gösterdiği Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında peşinatsız ödemeli kampanya devam ediyor. Proje kapsamında 1 yıl ötemeli ödemeler de yapılıyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, yüzde 1 KDV'yle!

Peşinatsız ara ödemesiz yüzde 1 KDV'yle ödemelerin yapıldığı Mai Residence Kartal projesinde uygulanan kampanya ile ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede ödemeler Mart 2016'da başlayacak.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız yüzde 1 KDV'yle!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde uygulanan kampanya dahilinde peşinat ve ara ödeme uygulanmadan daire sahibi olunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Mai Residence Kartal'da ödemeye Mart 2016'da başla! 0 peşinatla!

Peşinatsız ara ödemesiz kampanya uygulanan Mai Residence Kartal projesinde ödemeler 2016 yılının Mart ayında başlıyor. Mai Residence Kartal projesinde yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.

Mai Residence Kartal'da 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Buna göre Mart 2015'te teslim edilecek projede daire ödemelerine 1 sene sonra başlanıyor.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Resindence kampanya Haberi

Mai Resindence kampanya

'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok. 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak. Projenin ilk bloğu Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül'de teslim edilecek. 


ÖDEMELER MART 2016'DA BAŞLIYOR 


Yüzde 1 KDV avantajlı Mai'de 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL'den, 2+1 üniteler ise 325 bin TL'den başlıyor. FerYapı'nın kampanyasında yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016'da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016'da başlıyor. 

Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Adalar manzaralı Mai Residence, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. 


Yeni...