23 / 04 / 2024

Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği

Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği

Makine ve Aksamları ihracatçıları Birliği ve Eskişehir-BilecikKütahya Seramik İş Kümesi Derneği tarafından Eskişehir'de 'Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği' toplantısı düzenlendi. Toplantıda seramik makinelerinin yerli üretimi hakkında konuşuldu.

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Çanakkale Seramik Vera serisi ile yumuşak renkler!

Çanakkale Seramik, ‘Vera’ serisinin patchwork’ dekorları ile mekanlarda sıcak bir atmosfer yaratıyor

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Çanakkale Seramik Altera ile mermerin dokusu mekanlarda!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, alışılmışın dışında bir mermer dokusuna sahip ‘Altera’ serisi ile tarz sahibi yaşam alanları yaratıyor.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Çanakkale Seramik Dune ile sade mekanlar!

Çanakkale Seramik, hem yer hem de duvarda kullanılabilen yeni serisi Dune ile modern yaşam alanları yaratıyor.

Çanakkale Seramik,Savoy ile toprak tonlarını mekanlara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Savoy’ ile toprak tonlarının sıcaklığı ve doğallığını mekanlara taşıyor.

Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği Haberi

Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği

Makine ve Aksamları ihracatçıları Birliği (MAİB) ve Eskişehir-BilecikKütahya (EBK) Seramik İş Kümesi Derneği tarafından Eskişehir'de 'Makine ile Seramik Sektörü İşbirliği' toplantısı düzenlendi. Anemon Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan EBK Seramik İş Kümesi Yönetim Kurulu Başkam Zeki Şafak Ozan, seramik sektöründe kullanılan makinelerin yerli olarak üretilmesinin çok büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, "Çok önemli bir kilometre taşına birlikte şahitlik ettiğimizi düşünüyorum. Makine üreticileriyle birlikte odaklanarak seramik sektörünün ihtiyacı olan makinelerin yerel bir şekilde üretilmesini sağlamamız durumunda hem ülkemiz açısından hem sektörümüz açısından çok önemli bir adımı atmaya başlayacağımızı düşünüyorum." dedi.


Eskişehirin Sesi Son...