28 / 03 / 2024

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.



Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Seramik uygulamaları ürün grubunda yer alan, çimento esaslı, 3 saat içinde ekstra hızlı priz alarak derz dolgu işlemine imkan sağlayan yapıştırma harcı Ultratech, yenilikçi uygulama özellikleriyle yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 


Yüksek yapışma gücü

Ultratech; yüksek yapışma gücü, ekstra hızlı priz alma, esneklik özelliği sayesinde ani ısı değişimleri nedeniyle oluşan yüzey gerilimlerine ve her türlü iklim koşullarına dayanıklılık, düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmayan, uzun çalışma süresine sahip olmak gibi temel özelliklerinden dolayı tüketici ve profesyonellerden büyük ilgi görüyor. 


Ultra hızlı uygulama 

Özellikle dış mekanlarda büyük ebatlı seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanılan Ultratech, 2-3 saat sonra derz dolgu işlemine imkan tanıyarak bir gün içinde trafiğe açılması gereken mekanlar için ideal bir kullanım sunuyor. S2 sınıfı yüksek esnekliği sayesinde ani ısı değişimlerinin ve alışveriş merkezleri, hastane, okul gibi yaya-yük trafiğinin fazla olduğu mekanlarda yoğun olarak tercih ediliyor. 


İç ve dış mekanlar için ideal çözüm

İç ve dış mekanlarda, seramik, porselen seramik, doğal taş, traverten, dekoratif tuğla, granit, klinker, kotto gibi kaplama malzemelerinin yanı sıra, arkası cam elyaf takviyeli ince seramiklerin ve granitlerin döşenmesinde mükemmel sonuç veriyor. Ultratech, dünyanın en ince ve en büyük boyutlu seramiklerinden Kalesinterflex (3 ve 5 milimetre inceliğinde) ürünlerinin yer ve duvar uygulamalarında kullanılıyor. Ayrıca binaların dış cephelerine 30 metre yüksekliğe kadar seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine güvenle yapıştırılmasında kullanılıyor. 


Geri Dön