05 / 05 / 2024

Makro Maximum

Makro Maximum

Makro, 2013 yılı değerlendirmesi yapmak, 2014 yılı hedeflerini açıklamak ve mağazalarında yapılacak kampanyalar hakkında yöneticilerini bilgilendirmek amacıyla bir organizasyon gerçekleştirdi. Organizasyon Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlendi.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

Maximum Kart’ı olanlara müjde verildi! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

Kampanyalarına her gün bir yenisini ekleyen Türkiye İş Bankası, şimdi de Maximum Kart müşterilerine özel bir kampanya düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında hesaplara 400 TL yatacağını duyurdu.

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...

İş Bankası Maximum kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 14 Mart'a kadar vaktiniz var!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması resmen geldi. İş Bankası Maximum kartı olanlar şimdi buraya bakmalı! Banka, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. 14 Mart'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük fırsat! Maximum'dan Decathlon'da 200 TL'lik İndirimi kaçırmayın!

Kampanyaya katılımak için ilk yapmanız gerekn cep telefonlarınızla İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılmak.  1 - 28 Şubat 2023 tarihlerini kapsayan 200 TL'lik indirim, www.decathlon.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişleriniz için geçerli. İşte detaylar.

Maximum karttan teknoloji jesti! 500 TL MaxiPuan

30 Eylül 2022'ye kadar Maximum kredi kartınız ile seçili teknoloji firmalarından tek seferde gerçekleştireceğiniz 25.000 TL üzeri ilk alışverişinize 500 Türk Lirası MaxiPuan kazanma fırsatını kaçırmayın.

Opet istasyonlarında Maximum kartlılara özel kampanya

Opet istasyonlarında Maximum kartlılara özel kampanya: 50 TL MaxiPuan hediye fırsatı sunuyor, son gün 30 Eylül… Fırsatı kaçırmayın!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Samsun'un göbeğindeki Makro AVM 87 milyon TL'ye satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran Mahallesi, 6430 ada 1 parselde yer alan Makro AVM'yi 87 milyon 2 bin 978 TL'ye icradan satıyor...

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Tonka tarafından kuruldu.

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Yüksel tarafından kuruldu.

Makro Maximum Haberi

Makro Maximum

Makro, hedeflerini ve projelerini yöneticileriyle paylaşmak adına bir toplantı gerçekleştirdi. 2013 yılı gelişmeleri ve 2014 yılı hedeflerinin paylaşıldığı toplantı, tüm Makro ailesi için oldukça bilgilendirici geçti. 

Toplantı, Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör’ün, tüm yöneticilerine hitaben, 2013 yılını değerlendiren ve 2014 yılında Makro’yu nelerin beklediğini içeren açıklamalar yaptığı konuşması ile başladı. 

Sonrasında, sektörde farkındalık oluşturmak adına Makro müşterilerinin kullanımına sunulan Makro Maximum Kart’ın yeteneklerini, Makro Genel Müdürü Mehmet Songör anlattı. 

2013 yılında gerçekleşen iş sonuçları ve 2014’te hedeflenen ciro, kampanya ve projeler ise Makro Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Songör tarafından açıklandı.  Toplantıda, Makro Maximum Kart’ın hafızalarda yer etmesi adına çeşitli skeç ve animasyon gösterilerine de yer verildi. 

“Makro Maximum Kart 2014 Yılında Harcarken Kazandırıyor”

Makro Marketleri’nin ana amacı Makro’dan alışveriş yapan tüm müşterilerin...