20 / 04 / 2024

makromcity esenyurt son durum

makromcity esenyurt son durum

İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Makrom City projesi Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. Tara Yapı 210 Makrom müşterisine iki teklif sundu. İşte Tara Yapı'nın Makromcity mağdurlarına sunduğu o iki teklif...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

İstanbul'un hangi ilçesinde ev kiraları 2 katına çıktı?

İstanbul'un konutta öne çıkan ilçesi Esenyurt, son zamanlarda polisiye olaylarla gündemde. Peki Esenyurt'ta emlak sektörünün son durumu ne? Ev fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

HEP İstanbul Esenyurt’ta son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

Esenyurt Hep İstanbul'da son iki blok satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde, beklenen son iki blokta satışlar başladı. Projede 7 farklı bankadan mortgage kredisi kullanma imkânı bulunuyor.

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık!

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık. 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul’da en çok konut Esenyurt’ta el değiştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye genelinde 2014 yılının son 10 ayında toplam 993 bin 168 konut el değiştirdiğini açıkladı. Bakan Güllüce; 2014 Yılında İstanbul’da en çok konut Esenyurt’ta el değiştirdiğini ifade etti.

Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak?

Esenyurt Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı açılışa hazırlanıyor... Peki Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta nerede? Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak? İşte Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı'nın son durum bilgileri ve fotoğrafları...

makromcity esenyurt son durum Haberi

makromcity esenyurt son durum


Esenyurt'taki imar krizi ile gündeme gelen projelerden biri olan Makromcity mağdurları hukuki mücadelelerini sürdürürken diğer yandan da yeni bir firma ile karşı karşıya kaldı.


Makrom Yapı'nın Esenyurt projelerinden olan Makrom City Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. 210 makrom mağduruna iki teklif sunan Tara Yapı mağdurlarla görüşme gerçekleştirdi.


Mağdurlara metrekare başına 2 bin 400 lira ödemeleri halinde 90 gün içinde tapuları teslim edeceğini ve daireleri tamamlayacağını bildiren Tara Yapı ikinci teklifinde ise yeni para ödemek istemeyenlere şimdiye kadar Makromcity projesi için ödedikleri paraları sözleşmedeki şartlarla geri iade edeceğini söyledi.

İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Makromcity'den aldıkları evler için yeniden para ödemek istemeyen mağdurların ne karar vereceği henüz belli değil.



Ceren...