26 / 04 / 2024

Makrom City Tara Yapı'ya devredildi!

Makrom City Tara Yapı'ya devredildi!

İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Makrom City projesi Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. Tara Yapı 210 Makrom müşterisine iki teklif sundu. İşte Tara Yapı'nın Makromcity mağdurlarına sunduğu o iki teklif...




Esenyurt'taki imar krizi ile gündeme gelen projelerden biri olan Makromcity mağdurları hukuki mücadelelerini sürdürürken diğer yandan da yeni bir firma ile karşı karşıya kaldı.


Makrom Yapı'nın Esenyurt projelerinden olan Makrom City Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. 210 makrom mağduruna iki teklif sunan Tara Yapı mağdurlarla görüşme gerçekleştirdi.


Mağdurlara metrekare başına 2 bin 400 lira ödemeleri halinde 90 gün içinde tapuları teslim edeceğini ve daireleri tamamlayacağını bildiren Tara Yapı ikinci teklifinde ise yeni para ödemek istemeyenlere şimdiye kadar Makromcity projesi için ödedikleri paraları sözleşmedeki şartlarla geri iade edeceğini söyledi.

 

İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Makromcity'den aldıkları evler için yeniden para ödemek istemeyen mağdurların ne karar vereceği henüz belli değil.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön