20 / 04 / 2024

esenyurt projeleri son durum

esenyurt projeleri son durum

Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları 5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Makrom City Tara Yapı'ya devredildi!

İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Makrom City projesi Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. Tara Yapı 210 Makrom müşterisine iki teklif sundu. İşte Tara Yapı'nın Makromcity mağdurlarına sunduğu o iki teklif...

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurlarının Esenyurt Belediyesi önünde yaptıkları eylemden sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu mağdurları belediye meclis salonuna davet ederek bir toplantı gerçekleştirdi...

İnşaat mağdurlarından yeni toplu eylem kararı!

25 Mayıs Pazartesi Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak olan Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat, Hiper Gayrimenkul mağdurları seslerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na duyurmak istiyor.

Acunkent projesinde son durum ne?

Acunkent projesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 9 ay içerisinde bitirilmesi planlanan Acunkent projesinin tamamlanmasını sabırla bekleyen Acunkent mağdurları bu süre içerisinde toplu eylemlere devam edecek.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Ofislerde yeni kiracı eskilerden daha az kira ödüyor!

İstanbul'da ofis projeleri son yıllarda hız kazandı. JLL Türkiye Ofis Kiralama Direktörü Mahir Mermer, ofis arzının artmasına karşı talebin azaldığını belirtti.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

esenyurt projeleri son durum Haberi

esenyurt projeleri son durum

Ukra City ve Makromtek mağdurlarının yaptıkları eylemlerin olumlu sonuç vermesi İstanbul'daki inşaat mağdurlarını da yeniden harekete geçirdi. İnşaat mağdurları 5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt'ta eylem yapacak.

Mağdur olmalarındaki en büyük oltanın sözleşmedeki kira hakkı olduğunu iddia eden Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurları "Sözleşmede eğer eviniz söz verilen tarihte teslim edilmezse size kira ödemesi yapılır yazısını okuyoruz, bu bizim için garanti diye düşünüyoruz, firmayla da teyit edince imza atıp, paraları teslim ediyoruz" diyor. 

Evlerini hak sahiplerine zamanında teslim etmeyen Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları  5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak.

7 firmanın mağdurlarının gerçekleştireceği eyleme katılımın yoğun olmasını bekleniyor. Seslerini duyurmak isteyen mağdurlar 6 Nisan 2015...