24 / 04 / 2024

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...



Birikimevim, tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle sektördeki dinamikleri değiştirmek için yola çıktı. Şirket şimdi de kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarıyla gayrimenkul sektörüne farklı bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. 
 
Ülkenin birçok kentinde gerçekleşen kentsel dönüşüm faaliyetleri için Birikimevim, bu dönüşüm sürecine yeni nesil bakış açısıyla dahil oluyor. 

11 Aralık tarihinde İzmir’de ilk defa düzenlenecek Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda detaylarıyla anlatacak olan Birikimevim, sektörün dinamiklerini değiştirdiğini kanıtlıyor. Birikimevim, sempozyum kapsamında konuyu akademik boyutuyla da ele almaya hazırlıyor. 

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, dönüşüm sürecinin son yıllarda tüm dünyada akademik ve entelektüel çevrelerde yoğun bir şekilde tartışıldığını söyledi. Telli, bu farkındalıkla Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’na ana sponsor olduklarını ifade etti. 

Birikimevim olarak dönüşümle ilgili tüm detayları sempozyum kapsamında kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Telli, bu konuda proaktif bir şekilde çalıştıklarını ve taraflara finansal çözümler sunduklarını vurguladı.

Osman Telli ayrıca, büyüme hedefleri doğrultusunda bir yıl içinde 60 şube ve bin kişilik personel sayısına ulaşmayı planladıklarını belirtti.


Geri Dön