20 / 04 / 2024

Makyaj malzemeleri

Makyaj malzemeleri

Dünyaca Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher makyaj malzemelerinde kampanya yaptı ve ürünlerinin fiyatını yüzde 20 indirdi. İşte tüm detaylar...

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros Sanal Market’te makyaj ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Migros Sanal Market birbirinden cazip kampanyalarına birini daha ekledi. 24-25 Eylül tarihleri arasında Migros Sanal Market’te tüm makyaj malzemeleri yüzde 50 indirimli. İşte fiyat listesi 

Optimal Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Gulmammad Gasimov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Çampagrup İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çampagrup İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Armağan Otlak, Gürkan Otlak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Mart'ta Esenyurt, Kıraç'ta kuruldu.

M3 Yapı ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Yapı ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Eriş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Erbay İş Hanı'nda kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Göksel Kalender tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkmen Soylu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zikri Durmuş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Esenler, Fatih Caddesi, No:8/C'de kuruldu.

Yapı-İnşaat Malzemeleri-Teknolojileri Zirvesi kapsamında 500 Arap şirketi Çeşme'ye geliyor!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi, 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği "Yapı-İnşaat Malzemeleri & Teknolojileri Zirvesi" kapsamında 500 Arap firmasını Çeşme'de Türk meslektaşlarıyla buluşturacak.

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Kom Plastik ve Plastik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Çelik, İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Makyaj malzemeleri Haberi

Makyaj malzemeleri

Kurulduğu 1959 yılından bu yana Bitkisel Kozmetik Laboratuvar Uzmanlığı ile doğaya ve cilde saygılı ürünler geliştiren ve bitkisel güzelliği geniş kitleler ile buluşturan Yves Rocher, internet alışverişlerine özel olarak makyaj ürünlerinde sepette yüzde 20 indirim uyguluyor. Peki bu indirim hangi ürünlerde geçerli? İndirimli makyaj malzemelerinin fiyatları kaç TL? İşte tüm detaylar..

Yves Rocher'ta yüzde 20 indirimle satılan makyaj malzemeleri ve güncel fiyat listesi:

İkili Kalemtraş

Hem kalın hem ince kalemler için!

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 63.92 Türk Lirası

Go Green Oje

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 51.92 Türk Lirası

Tekli Far

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 119.92 Türk Lirası

Yoğun Hacim Veren Uzatıcı Maskara

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 183.92 Türk Lirası

Parlaklık Veren İkili Aydınlatıcı Pudra

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 223.92 Türk Lirası

Kusursuz Ten Fondöten

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 227.92 Türk Lirası

Detoks Etkili Işıltı...